Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Actueel » Nieuws » Paardenverkrachter Utrecht gaat vrijuit.

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: Paardenverkrachter Utrecht gaat vrijuit.
Maria
Moderator


Beoordeel
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor Maria     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
De 42-jarige ponyeigenaar Fred Herszkowicz uit Utrecht en zijn echtgenote Ria (43) hebben tot hun verbijstering in de stal van hun dieren een zogenoemde paardenverkrachter betrapt. De dader gaat echter vrijuit.

De verdachte, een 65-jarige man van Marokkaanse afkomst uit Utrecht, sloeg toen hij door het echtpaar werd ontdekt vrijwel naakt op de vlucht, maar kon al snel door de politie worden opgepakt. Hij is inmiddels weer op vrije voeten, want seks met een dier is volgens de wet niet strafbaar als er bij het beest geen sprake van letsel is.

Seks met dieren is niet strafbaar
Het is voor het eerst sinds tijden dat een verdachte in een dergelijke zaak kan worden aangehouden. Het oosten van ons land wordt al geruime tijd geteisterd door ongrijpbare paardenverkrachters. De dieren worden vaak ook nog eens gruwelijk mishandeld. Ook in dit geval in Utrecht werd in de stal een krukje, stoelpoot en tuingereedschap gevonden.

Het bizarre avontuur begon maandagavond. Fred en Ria houden er als hobby twee minipony´s op na, een hengst met de naam Bonito en de merrie Bella. De drie jaar oude dieren staan in een wei met een stalletje bij het volkstuincomplex aan de Eijkmanlaan in de Utrechtse wijk Tuindorp. Toen Ria en Fred om zeven uur ´s avonds naar hun pony´s gingen om ze voor de nacht op stal te zetten, stond hun een schokkende verrassing te wachten. „Bella en Bonita liepen niet meer in de wei, maar waren al in de stal. Dat was op zich al vreemd”, zegt Fred.

„Maar voor ik de staldeur kon openen werd het nog veel gekker. Er schoot een naakte man naar buiten die er als een haas vandoor ging.”

Terwijl Ria de politie belde, zette haar echtgenoot de achtervolging in.

„De man had slechts een Tshirt om zijn middel en rende voor mij uit door het land en zelfs dwars door een sloot. Alle lof voor de politie, want die was er razendsnel.”

De verdachte werd in eerste instantie aangehouden voor dierenmishandeling. De rest van de kleding en het ´gereedschap´ van de man werden in de ponystal aangetroffen. „Joost mag weten wat hij daarmee van plan was. We kwamen in ieder geval net op tijd”, verzucht Herszkowicz.

Schrikachtig
De pony´s bleken gelukkig ongedeerd, al is Bella volgens haar baasje wel wat schrikachtig. De dierenarts heeft haar inmiddels inwendig onderzocht en een uitstrijkje gemaakt om eventueel dna-sporen veilig te kunnen stellen. Veel zin lijkt dat echter niet te hebben. De verdachte gaat zelfs geheel vrijuit.

Een woordvoerster van het openbaar ministerie in Utrecht noemt de affaire schokkend, maar zegt dat er volgens de wet geen strafbaar feit werd gepleegd. „Seks met een dier is wettelijk niet verboden en verkrachting kan niet worden bewezen. Dat zou dierenmishandeling zijn geweest, maar er waren geen getuigen bij en er werden in dit geval geen verwondingen bij de pony geconstateerd. En het dier zelf kan niet praten. Ten slotte vond het incident niet in het openbaar plaats, dus is er evenmin sprake van schending van de openbare eerbaarheid. Het is helaas niet anders”, aldus de woordvoerster.

Fred Herszkowicz kan daar met zijn verstand niet bij: „Wat die man in onze stal deed is ziekelijk gedrag, daar moet iets aan worden gedaan. Zo´n dader is psychisch gestoord en loopt weer vrij rond. Straks komt hij weer terug.”

--------------------
Gelukkig maken is gelukkig zijn.

Berichten: 436 | Plaats: Veghel | Geregistreerd: Jul 2003  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
Maria
Moderator


Beoordeel
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor Maria     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
Je moet wel erg wanhopig zijn wil je een paard verkrachten. Persoonlijk vind ik dit ziek [puke]

Hoe denken jullie eigenlijk over seks met dieren?

--------------------
Gelukkig maken is gelukkig zijn.

Berichten: 436 | Plaats: Veghel | Geregistreerd: Jul 2003  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
LilWiz
life ain't hard, just don't make it hard


Beoordeeld:
5
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor LilWiz   Homepage     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
hmm weer een man in het spel betrokke...hij zou zich moete schamen.

Maar hoe denk ik sex met dieren?
Gadverdamme...als je zo wanhopig bent om je hond te nemen ben je echt zeer zielig bezig...ga dan naar de hoeren ofzo...maar laat dieren erbuiten en ga naar een specialist voor behandeling

Berichten: 3613 | Plaats: Venray | Geregistreerd: Jul 2002  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
NiMS
Links of rechts?


Beoordeeld:
4
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor NiMS   Homepage     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
Sex met dieren belachelijk. En die man? Opsluiten. Te ziek voor woorden.

--------------------
People are like pieces of a puzzle. We all fit together, but not all of us connect.

Berichten: 6985 | Plaats: Zeist | Geregistreerd: Jul 2002  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS