Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Cafe » Liefde » Huurmoordenaars op ex afgestuurd

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: Huurmoordenaars op ex afgestuurd
Maria
Moderator


Beoordeel
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor Maria     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
Zelfs na een scheiding niet veilig

Een 32-jarige vrouw uit Hoorn blijkt tot tweemaal toe aan huurmoordenaars te zijn ontsnapt die haar ex-man tegen betaling van 10.000 euro per persoon had ingehuurd.

De 35-jarige opdrachtgever hoopte met het vermoorden van de moeder van zijn dochter het geld te innen van een levensverzekering die hij kort voor de eerste aanslag had afgesloten.

De politie in West-Friesland spreekt van een ´klassiek´ misdrijf. Overigens heeft de hoofdverdachte geen bekentenis afgelegd.

Op 14 februari werd de vrouw door haar ex gebeld dat hij een Valentijnsverrassing voor haar had, die zij bij hem thuis moest komen ophalen. Toen de Hoornse haar woning verliet werd zij opgewacht door een 40-jarige man die haar een pistool tegen het hoofd zette. De dader, een drugsverslaafde uit Hoorn, haalde om nog onbekende reden de trekker niet over, maar beroofde haar van haar tas.

De tweede aanslag vond op 8 augustus plaats. Volgens leider H. Sijm van het rechercheteam had de hoofdverdachte met zijn ex-vrouw afgesproken dat er een ´verzekeringsagent´ bij haar zou langskomen.

Op het afgesproken tijdstip meldde zich een 20-jarige man, die met een mes op de vrouw begon in te steken. Zij raakte gewond aan borst en benen. Toen er een derde persoon in de woning aanwezig bleek te zijn die op het geschreeuw in de woonkamer afkwam, sloeg de huurmoordenaar met een sprong vanaf het balkon razendsnel op de vlucht.

Via dna-sporen op een mes dat de dader had achtergelaten, kwam de politie al snel bij de 20-jarige Hoornaar terecht. Inmiddels was al duidelijk geworden dat de 35-jarige hoofdverdachte de afspraak met de vermeende verzekeringsagent en zijn ex in scène had gezet om ervoor te zorgen dat zij thuis zou zijn.

Naast de uitlokker en de twee huurmoordenaars heeft de politie een 27-jarige man aangehouden die bij de eerste moordpoging een ´mannetje´ had geregeld.

--------------------
Gelukkig maken is gelukkig zijn.

Berichten: 436 | Plaats: Veghel | Geregistreerd: Jul 2003  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS