Dit is onderwerp Zes meiden slaan man in elkaar in forum De Kroeg bij Goedzo?! NiMS Forum.


Om dit onderwerp te bezoeken gebruik deze URL:
http://forum.goedzo.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi/ubb/get_topic/f/8/t/000432.html

Gereageerd door LilWiz op :
 
Zaterdag heeft de politie in Heerlen zes meiden aangehouden, omdat zij een man zouden hebben mishandeld. De twintigjarige man hoefde niet naar de dokter voor zijn verwondingen, ondanks enkele rake klappen, aldus de woordvoerder van het politiekorps van Zuid Limburg, John Clermons.

De twintigjarige man liep samen met zijn vriendin langs het station van Heerlen, toen ze zes meisjes in de leeftijd tussen 16 en 20 jaar tegenkwamen. Bij het passeren zou de man verschillende diverse discriminerende opmerkingen hebben gemaakt tegen de meiden, die van buitenlandse afkomst waren. Voor hen was dit een aanleiding om de man in elkaar te slaan. Ook de vriendin van de man kreeg enkele klappen.

Een beveiligingsbeambte die het voorval waarnam, waarschuwde de politie. Hierop nam de politie de meiden mee naar bureau voor verhoor. Zij werden vervolgens na het opmaken van het proces-verbaal weer vrijgelaten.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
De vrouwelijke emancipatie wordt steeds erger hier in NL [Razz] Ze gaan steeds meer de touwtjes in handen nemen. En voel me niet meer veilig bij vrouwelijke aanwezigheid [Razz] [Wink]
 
Gereageerd door NiMS op :
 
6 tegen 1, dat is zeker onbegonnen zeg.
 


Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS