Dit is onderwerp Rare mensen topic in forum De Kroeg bij Goedzo?! NiMS Forum.


Om dit onderwerp te bezoeken gebruik deze URL:
http://forum.goedzo.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi/ubb/get_topic/f/8/t/000107.html

Gereageerd door NiMS op :
 
Er zijn zoveel rare mensen die rare dingen, dus heb ik er maar een topic over geopend, zodat die berichten hier allemaal terecht kunnen komen..

Man dreigde vijfjarig zoontje uit flat te gooien

Een 43-jarige Eindhovenaar heeft in dinsdagnacht gedreigd zijn vijfjarig zoontje uit zijn flatwoning op de derde verdieping te gooien. Pas nadat de politie anderhalf uur op hem had ingepraat, kon hij worden aangehouden. Het kind bleef ongedeerd.

Toen de politie bij de flatwoning aan de Offenbachlaan aankwam, stond de man met het kind voor een open raam. De man was ook gewapend met een mes. Hij eiste dat zijn ex-vrouw, die elders verblijft, naar hem toe kwam. Toen dat gebeurde, kalmeerde de man enigszins, aldus een zegsman van de politie.

Een twaalfjarig zoontje had eerder kans gezien om de flatwoning te ontvluchten. De kinderen, die bij de moeder wonen, verbleven dinsdag bij de man. Die is psychisch niet in orde, aldus de politiewoordvoerder.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Ziekelijke angst leidde tot wurging echtgenote

De 34-jarige Ch. D. uit Ter Aar zou zijn 38-jarige echtgenote hebben gedood, omdat zij haar echtgenoot niet steunde in diens angst voor kanker. De echtgenoot hoorde dinsdag bij de rechtbank in Den Haag vijf jaar cel en tbs met dwangverpleging eisen.

Hij zou zijn vrouw na een bezoek aan hun Nieuwveense huisarts in de auto, voor de deur van het gezondheidscentrum, hebben gewurgd. Op 25 oktober 2002 werd de geestelijk doorgedraaide Ter Arenaar opgepakt omdat hij amok maakte in het gezondheidscentrum, waar hij even tevoren samen met zijn vrouw de huisarts had gesproken.

De man had de arts die morgen vergeefs gevraagd om hem ,,plat te spuiten''. De dokter weigerde en dit leidde tot grote paniek bij de patiënt wat weer de aanleiding vormde voor het drama even later op de parkeerplaats.

,,Ik zag de uitvaart van twee kisten voor mij'', zei hij tijdens de zitting. Nadat hij zijn vrouw in de auto had gewurgd, nam hij pillen in en liep een nabije sloot in om zelfmoord te plegen, aldus de man. Hij bedacht zich echter en ging terug naar het gezondheidscentrum waar hij de boel op stelten zette. Pas nadat de gewaarschuwde politie hem had afgevoerd, trof een assistente het lijk in de auto aan.

De man was kwaad op zijn vrouw omdat zij zijn angsten niet serieus genoeg zou hebben genomen. Het gerechtelijk observatiecentrum Pieter Baan achtte de man, vader van drie jonge kinderen, verminderd toerekeningsvatbaar.

De rechtbank doet op 6 mei uitspraak.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Verkrachter gepakt door internet

Een zoektocht op internet was voor een Oostenrijkse vrouw voldoende om de man die haar op 12-jarige leeftijd verkrachtte op te sporen. De inmiddels 19-jarige Oostenrijkse vulde de naam van de man in bij een zoekmachine en kwam er achter dat hij tegenwoordig 'directeur' van een Duits bordeel is.

Ze lichtte daarop de Oostenrijkse politie in die vervolgens de Duitse autoriteiten inschakelde. De man werd dinsdag gearresteerd en een dag later voorgeleid, schrijft Focus.

Opmerkelijk is dat tegen de man al een internationaal arrestatiebevel liep. De Oostenrijkse politie schakelt Google kennelijk niet in. Voor de verkrachting was de man al veroordeeld, maar hij ging in beroep. Sindsdien was hij spoorloos.
 
Gereageerd door Natasha op :
 
oh echt zo prachtig he wij maar denken dat Michael "Wacko" Jackson de enige gek was met die balkonscene van em!!!!!

Zowiezo is het een vreemd verhaal van dat duitse bordeel maar wel ontzettend goed. Maf eigenlijk dat die vrouw pas 7 jaar later op zoek ging. Bij mij zou het 7 minuten later zijn!

en dan nog wat:

Voor de verkrachting was de man al veroordeeld, maar hij ging in beroep. Sindsdien was hij spoorloos

dat is toch helemaal erg he, dat je in hoger beroep gaat voor je eigen stommiteit. en dat het dan ook nog toe word gelaten?!?!?!? Niet normaal. Ze voert zn naam in, (mijn god, das al raar op zich, zo'n vent grijp je tog??!!??!)en ziet via google dat ie some kind of directeur is.

hahahahah en dan vinden mensen mij ontspoord!
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Man verdrinkt na ruzie

Een 27-jarige man uit Amsterdam is in de nacht van zaterdag op zondag overleden nadat hij tijdens een ruzie in de gracht van de Oudezijds Achterburgwal in de hoofdstad belandde.

Het slachtoffer kon nog op het droge worden geholpen en gereanimeerd maar overleed later in het ziekenhuis, aldus een politiewoordvoerder. De man had kort voor middernacht ruzie. Bij de twist viel hij in het water. Een omstander dook hem na maar kreeg de man niet uit het water. Dit lukte twee politieagenten wel, met behulp van een boot van de politie te water. De brandweer reanimeerde het slachtoffer vervolgens.

De recherche onderzoekt de zaak. Aanhoudingen zijn nog niet verricht, aldus de politiewoordvoerder. Degene(n) met wie de Amsterdammer ruzie had, was al verdwenen toen de politie ter plaatse kwam.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Jongen (4) schiet zusje (2) dood

Een 4-jarig Zuid-Afrikaans jongetje heeft zijn twee jaar jongere zusje met het pistool van zijn vader doodgeschoten. Het drama speelde zich volgens de politie af bij afwezigheid van de ouders in Kempton Park bij Johannesburg.

Het meisje werd gevonden met een schotwond in het hoofd. Zij overleed korte tijd later. In Zuid-Afrika is legaal en illegaal wapenbezit wijdverbreid. Pogingen van de regering om het probleem door beperkende maatregelen in de hand te krijgen, stuitten op weerstand bij grote delen van de bevolking.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Man loopt met afgehakt vrouwenhoofd over markt

De politie van het Duitse Ubach-Palenberg, vlak over de grens bij het Limburgse Landgraaf, heeft dinsdagmorgen een 24-jarige inwoner van die plaats gearresteerd. De man, een Kosovaar, liep rond half tien dinsdag met een afgehakt vrouwenhoofd rond.

De man liep op de markt in dit grensplaatsje. In zijn andere hand had hij een mes. Dat heeft de officier van justitie in Aken dinsdagmiddag bekendgemaakt. Hij had vlak daarvoor het hoofd afgesneden van zijn 25-jarige schoonzus. Met dat hoofd in zijn hand liep hij vervolgens de Karlsplatz op, waar beiden ook woonden.

Hevig geschrokken omstanders belden de politie, die de man oppakte. Ook het slachtoffer is volgens de Duitse justitie afkomstig uit Kosovo. Zowel dader als slachtoffer hebben de Joegoslavische nationaliteit. Wat het motief van de verdachte is, weet justitie niet. Woensdag wordt sectie verricht op het stoffelijk overschot van het slachtoffer. De verdachte wordt tevens woensdag voorgeleid aan de rechtbank in Geilenkirchen.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Slachtoffer gehackte website schiet man dood, verwondt twee anderen

Een man uit Cleveland die beweerde dat zijn website was vernietigd door een hacker heeft afgelopen vrijdag op de campus van de Case Western Reserve universiteit een man doodgeschoten en twee anderen verwond. De man, die uit willekeur op de omstanders had geschoten, wist de politie zeven uur lang op afstand te houden, waarna hij na een vuurgevecht kon worden aangehouden. Volgens Biswanath Halder had een medewerker van de universiteit zijn website gehacked en daarmee zijn leven kapot gemaakt. Hij had geprobeerd om de medewerker veroordeeld te krijgen, maar toen dit niet gebeurde nam hij het recht in eigen hand.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Vrouw doodgestoken in Den Bosch

Een 22-jarige vrouw uit Zeist is zaterdag in Den Bosch doodgestoken. De politie heeft haar echtgenoot, een 33-jarige man uit Zeist, aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben neergestoken.

De vrouw zat volgens de politie ondergedoken in een opvanghuis in Den Bosch. Toch wist de man haar te vinden. Er ontstond een ruzie tussen de twee. De man pakte daarbij een mes en stak haar neer.

Het slachtoffer werd zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis, waar zij later overleed.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Man beheads himself in supermarket

A 31-year-old South African man walked into a supermarket, picked up a power saw and decapitated himself in front of shocked shoppers, police said yesterday.

The incident happened in the port town of Richards Bay on the KwaZulu-Natal north coast.

Eyewitnesses said the man had appeared calm as he marched up to the meat counter, where he switched on a meat saw and placed his head under it.

Staff and shoppers had no time to react.

Superintendent Jay Naicker said the Shoprite Checkers store in Richards Bay had been ready to close on Monday when the man wandered in and headed for the meat department.

"He just walked in, went to the bandsaw machine and switched it on," Naicker told Reuters.

"Apparently he knew what he was doing. He put his neck to the blade and it cut about half way through before he fell to the floor."

Naicker said the man, later identified as 31-year-old Emmanuel Gumbi, was pronounced dead at the scene.

He did not leave a suicide note and according to his family he was not suffering from depression.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Schrijver bekent moord in eigen boek

De schrijver Otto Veenhoven (68) bekent in zijn nieuwe boek Sunny Home zijn stiefvader J. Nieuwenhuysen om het leven te hebben gebracht. Dat gebeurde 48 jaar geleden in Lochem.

De tegenwoordig in het Zeeuwse Waarde woonachtige auteur zegt dat hij zijn stiefvader de schedel insloeg, omdat hij voor de zoveelste keer getuige was hoe de man zijn moeder mishandelde. Veenhoven verklaarde tegenover de politie dat de stiefvader door een val van het dak was omgekomen. ,,Ik heb geen moment spijt gehad van mijn daad", zegt de schrijver nu. De auteur is niet beducht dat hij alsnog wordt vervolgd, omdat het strafbare feit is verjaard.

De autobiografische thriller Sunny Home is het tweede boek van Veenhoven. Hij heeft het in eigen beheer uitgegeven in een oplage van 10.000 exemplaren.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Politie houdt caviadief aan

Met de aanhouding van een 21-jarige inwoner van Roosendaal denkt de politie de mysterieuze diefstal en verbranding van cavia's in de stad te hebben opgelost. De man heeft inmiddels bekend ten minste honderd dieren te hebben gestolen. Een verklaring voor zijn daden kon hij niet geven.

Twee weken geleden werd op een veldje aan de Hogeweg in Roosendaal een stapel dode, deels verbrande cavia's aangetroffen. Omdat de politie aangiften had van diefstallen van grote aantallen cavia's bij onder meer kinderboerderijen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen, nam ze onmiddellijk aan dat het om dezelfde beestjes ging.

De man kon zondagochtend in zijn woning worden aangehouden, nadat bij de politie diverse tips waren binnengekomen die in zijn richting wezen. De tips waren volgens een woordvoerder van de politie het gevolg van de grootscheepse media-aandacht die aan de zaak was geschonken.

Bij huiszoeking trof de politie behalve boekjes over de verzorging van cavia's nog drie dode beestjes aan. Volgens de politie heeft de man steeds alleen gewerkt. Van de ruim honderd dieren die hij heeft gestolen, zou hij naar eigen zeggen er twintig aan een fokker hebben verkocht. Van de overige beestjes zijn er enkele door onderlinge vechtpartijen om het leven gekomen, de andere zouden door de man om het leven zijn gebracht.

De Stichting Cavia had een beloning van 500 euro uitgeloofd voor de tip die zou leiden tot aanhouding van de caviabeul. ,,De stichting is geschokt door dit zinloze geweld tegen cavia's'', zo liet de organisatie weten. ,,Er is ons veel aan gelegen dat deze dader gepakt wordt.'' De stichting vangt sinds 1997 cavia's op en zoekt een nieuw tehuis voor de dieren. De ontheemde dieren worden ondergebracht op een boerderij in het Drentse Westervelde.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Auto met man op motorkap rijdt A59 op

Automobilisten hebben maandagmiddag op de A59 tussen Vlijmen en Den Bosch een auto tot stoppen gedwongen, omdat er een man op de motorkap lag. Dat meldt een woordvoerder van de politie.

De 61-jarige man uit Vlijmen belandde op de motorkap nadat hij op het Burgemeester van Houtplein in zijn woonplaats een 58-jarige Vlijmense automobiliste had bedreigd. Volgens een politiewoordvoerder ging het om een uit de hand gelopen verkeersruzie.

Terwijl de man op de voorklep van de auto lag reed de vrouw richting de A59. De man kon pas van de auto afkomen nadat andere automobilisten de vrouw hadden klemgereden op de invoegstrook naar Den Bosch. De man en de vrouw zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau in 's-Hertogenbosch. Of de man zelf op de motorkap is geklommen of dat hij werd geschept, is nog niet duidelijk.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Maleisische medicijnman vermoordt eigen moeder

Een Maleisische medicijnman heeft zijn eigen moeder de keel afgesneden en begraven in een poging haar te genezen van een ,,mysterieuze ziekte''. Dat meldde het Maleisische dagblad The Star maandag.

De vrouw was al geruime tijd ziek en verkeerde in de veronderstelling dat zij door vijanden was behekst. Haar 27-jarige zoon had verzekerd dat zij na het genezingsritueel levend en wel uit het graf zou herrijzen. Toen dat wonder uitbleef, waarschuwden familieleden de politie. De 'toverdokter' is gearresteerd.

Het ritueel werd gadegeslagen door 26 dorpelingen. De medicijnman had hen wijsgemaakt dat ook zij van hun ziekten zouden worden genezen door bij de ceremonie aanwezig te zijn.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Gewonde en verkeerschaos door zelfdoding op A2

Op de A2 in Grathem is maandag rond 17.30 uur een verkeerschaos ontstaan toen een Belg van een viaduct afsprong. Volgens de politie belandde de 34-jarige man op de auto van een vrouw die hierdoor de macht over het stuur verloor en over de kop sloeg.

Volgens ooggetuigen rende de Belg over een viaduct van de Napoleonsbaan over de A2 en dook hij vervolgens aan de noordzijde naar beneden. Hij kwam terecht op de auto van de vrouw, die richting Eindhoven reed. De automobiliste is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De Belg was op slag dood. Andere automobilisten konden het lichaam ternauwernood ontwijken.

De snelweg was door het ongeval enige tijd afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de op- en afrit van de A2. Ongeveer twee uur later werd de weg vrijgegeven voor het verkeer.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Man naakt op brommer in Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - Politiemensen zagen vrijdag op de Vlietlaan in Rotterdam tot hun verbazing een man naakt op een brommer voorbij rijden. Hij had behalve een helm en witte sokken niets aan. De agenten konden de 59-jarige 'brommerstreaker' na een korte achtervolging aanhouden.

De beschonken Rotterdammer verklaarde dat hij zich zojuist had uitgekleed en op weg was naar huis. Met kleren weer aan en een bekeuring op zak mocht de streaker gaan. Zijn brommer moest hij laten staan.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Japanse minister wil onthoofding ouders moordenaar

TOKYO (ANP) - Een Japanse minister heeft voor de onthoofding van de ouders van een 12-jarig moordenaartje gepleit. De straf zou een les zijn voor alle Japanners met kinderen om ze op hun verantwoordelijkheid als ouders te wijzen.

Minister Konoike, onder meer belast met opvoeding van jongeren, suggereerde verder de ouders eerst door de straten van de stad te slepen, meldt het Japanse persbureau Kyodo vrijdagochtend.

De bewindsman reageerde op de arrestatie van de 12-jarige leerling, die begin juli in Nagasaki een 4-jarige kleuter doodde door hem van het dak van een parkeergarage te duwen.

De opmerkingen van Konoike hebben in Japan voor een rel gezorgd. Premier Koizumi noemde ze ,,ongepast''. De voorzitter van het centrum voor jeugdzorg in Nagasaki sprak van een ,,heksenjacht''. De bewindsman weigert zijn opmerkingen echter terug te nemen. Volgens Konoike sprak hij als liefhebber van samoeraifilms in een metafoor. In de traditionele Japanse films ondernemen mannen met samoeraizwaarden vaak bloedige wraakacties.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Man schiet jongen neer uit ergernis over overlast

Een man uit Benthuizen heeft zaterdagnacht in zijn woonplaats een 15-jarige jongen neergeschoten. De man ergerde zich aan de overlast die een groepje jongeren, onder wie het slachtoffer, veroorzaakte. De verdachte is aangehouden, zo heeft de politie meegedeeld.

Het slachtoffer is volgens het Openbaar Ministerie (OM) ernstig gewond opgenomen in het ziekenhuis. Justitie verwacht nog meer aanhoudingen in verband met de schietpartij. Wat er precies aan het schietincident vooraf ging, kan het OM niet zeggen.

De politie heeft een onderzoeksteaam van vijftien personen geformeerd. De ME heeft zondagmiddag op de plaats van het incident gezocht naar het vuurwapen. De uitkomst van dat onderzoek is nog niet bekend.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Auto rijdt in op markt: 8 doden

In de Amerikaanse staat Californië zijn acht doden gevallen toen een bejaarde man met zijn auto op een markt inreed.

Het ongeluk deed zich voor op een boerenmarkt in de stad Santa Monica. Onder de doden is een 3-jarig meisje. 45 Mensen raakten gewond, van wie vijftien ernstig. De slachtoffers vlogen door de lucht toen de auto inreed op de marktkraampjes en kisten met waren.

De 86-jarige chauffeur verklaarde tegen de politie dat hij de auto niet tot stoppen kon brengen. "Zijn verklaring is dat hij mogelijk op het gaspedaal trapte in plaats van op de rem", zei politiechef James T. Butts Jr. Het is niet bekend hoe hard de man reed, maar de auto zou wel met hoge snelheid hebben gereden.

Uit een bloedtest bleek dat de chauffeur niet onder invloed was van alcohol of medicijnen. De man is niet gearresteerd, maar de autoriteiten onderzoeken of er sprake is van 'een vorm van doodslag', en of hij mocht autorijden. Wel heeft de man een geldig rijbewijs.

De familie van de chauffeur heeft haar excuses aangeboden en medeleven betuigd aan de slachtoffers en de nabestaanden.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Arrestaties na groepsverkrachting 14-jarig meisje

De politie van Amsterdam heeft drie mannen gearresteerd die ervan worden verdacht vorig jaar een veertienjarig meisje in een woning in de wijk Overtoomse Veld te hebben verkracht. Dit maakte de Amsterdamse politie vrijdag bekend.

In Frankrijk is een vierde verdachte aangehouden, die wacht op zijn uitlevering naar Nederland. Het viertal lokte het meisje en een vriendin van haar in september naar de woning, waar het slachtoffer werd van een groepsverkrachting. De vriendin wilde haar helpen, maar de mannen hielden haar tegen.

De politie traceerde de woning waar de verkrachting plaatsvond en arresteerde daar de eerste verdachte. Na een vervolgonderzoek van de jeugd- en zedenpolitie kon kort na de verkrachting een tweede verdachte in de boeien worden geslagen. De derde probeerde naar Suriname te vluchten, maar de Franse politie hield hem in februari tegen op een vliegveld van Parijs. Deze maand meldde de laatste verdachte zichzelf bij het hoofdbureau van politie.

Alle verdachten zijn inmiddels voorgeleid bij de officier van justitie.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Rechtszaak tegen dode man

ROTTERDAM (ANP) - De verdachte is al overleden, maar maandagochtend diende voor de rechtbank in Rotterdam toch een rechtszaak tegen H. K..

K. werd verdacht van de dood van een juwelier op Rotterdam-Zuid. De schedel van het slachtoffer was met een bijl ingeslagen, de winkel werd in brand gestoken. Bij de overval werden sieraden en geld buitgemaakt.

De politie hield K. enkele dagen na de gewelddadige overval in januari aan. In juni beroofde de man zich in de gevangenis van het leven. De rechtbank sloot maandag formeel het onderzoek tegen K. door in te stemmen met het verzoek van justitie en de zaak niet-ontvankelijk te verklaren. Als iemand overlijdt, vervalt het recht tot strafvervolging.

,,Had dit niet eenvoudiger gekund'', vroeg rechtbankvoorzitter E.W. Koning. Hij beantwoordde de vraag vervolgens zelf. ,,Nee, de zaak was in april aangehouden en moet dan weer op een zitting komen''.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Met 222 kilometer per uur op Franse snelweg.

Ondanks het fileleed afgelopen zaterdag in Frankrijk is een Nederlander er in geslaagd met zijn Porsche een snelheid van 222 kilometer per uur te halen bij Roye op de autosnelweg tussen Parijs en Lille. De man werd aangehouden door agenten in een snelle auto.

De minister van Verkeer, Gilles de Robien, sprak de Nederlander vermanend toe en zei dat deze een "gevaar voor anderen" op de weg was. De man in de Porsche antwoordde daarop in het Frans "dat hij een verantwoordelijke automobilist was en dat zijn wagen over goede remmen beschikte".

De politie legde beslag op de Porsche van de Nederlander. Die moest tevens voorlopig zijn rijbewijs inleveren. Verder riskeert de man een boete van 1500 euro en een gevangenisstraf van maximaal drie jaar.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Rus smokkelt alcohol via brandslang

Een vindingrijke Rus heeft door middel van een kilometer lange brandslang alcohol gesmokkeld naar Letland. Het Russische persbureau Interfax meldde maandag dat de man is opgepakt. De Letse grenswacht heeft de slang afgesloten.

Aan de Russische zijde van de leiding werd een grote hoeveelheid alcohol in beslag genomen. De gearresteerde Rus heeft een verblijfsvergunning voor het Baltische buurland.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Meisje overleeft val van 8 meter.

Een 3-jarig meisje heeft een val gemaakt van maar liefst acht meter. De kleuter zat in haar slaapkamer en is in een onbewaakt ogenblik uit het raam gevallen van een appartement op de derde verdieping aan de Amstelstraat in Groningen.

Het kind kwam op een zandlaag terecht en was bij kennis. Ze is onderzocht door het traumateam. Het is nog onduidelijk hoe het met haar gaat.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Jongetje van 8 jaar verdronken.

Een 8-jarig jongetje is gisteravond verdronken in de Gaasperplas in Amsterdam Zuidoost.
Het jongetje vertoefde samen met zijn familie bij de recreatieplas. Toen hij na enige tijd werd vermist, startten hulpdiensten een zoekactie. Een vriendje wist de plek aan te wijzen waar hij het jongetje voor het laatst had gezien. Toen hij werd gevonden was het jongetje al overleden.
 
Gereageerd door Budha op :
 
Maar wat is er nu de oorzaak van? Ik mag aannemen dat ie wel kon zwemmen. Anders hadden z'n ouders 'm toch nooit alleen gelaten bij het water.

Altijd verdomde tragisch dit soort ongelukken [cry]
 
Gereageerd door Maria op :
 
Budha je vraagt om een oorzaak, die kan ik je misschien wel geven. In de Gaasperplas staat een hele sterke onderstroom, zelfs als volwasenne, en ik kan goed zwemmen, moet je erg uitkijken dat je niet verdrinkt. Het gaat goed als je dicht bij de kant blijft, maar zo gauw je iets verder gaat wordt de onderstroom heel sterk en het water ijskoud. Ik denk dat hij te ver het water in is gegaan, maar zeker weten doe ik het niet.
 
Gereageerd door Stokkie op :
 
hij had zij opblaasbandjes gewoon niet moeten vergeten
 
Gereageerd door Maria op :
 
Kamergenote doodt dementerende bejaarde.

Een 80-jarige dementerende bewoner van een psychogeriatrisch verpleeghuis in Weesp is in de nacht van woensdag op donderdag door zijn eveneens dementerende 81-jarige kamergenote om het leven gebracht. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

Wat er precies is gebeurd wil de politie gezien de omstandigheden niet zeggen. De 81-jarige vrouw is weliswaar formeel aangehouden als verdachte, maar is overgebracht naar een psychiatrisch ziekenhuis
 
Gereageerd door Maria op :
 
Zwemmen en bevallen

Een Nederlandse vrouw is deze week op een wel heel speciale manier in België bevallen. Ze bracht haar baby ter wereld tijdens een zwempartij in het meer van Robertville, in de Waalse provincie Luik.

De hoogzwangere Elke Willems en haar vriend Rob Verwasch uit het Limburgse Vaesrade dachten afgelopen woensdag, toen Willems lichte weeën voelde, dat ze nog alle tijd hadden voor een ontspannen boottochtje. Maar toen de vrouw uit hun gehuurde kano stapte en een stukje ging zwemmen, braken plotseling de vliezen.

Nadat Willems en haar vriend in allerijl terug zwommen naar de boot en zo snel mogelijk naar de kant peddelden, kwam de baby binnen een paar minuten aan de kant van het meer ter wereld. Hun gynaecoloog gaf telefonisch instructies.
 
Gereageerd door Maria op :
 
´Moordende neef kreeg opdracht van stemmetjes´

De 25-jarige man die zijn oom Bennie Minnegal (52) uit het Twentse Glanerbrug eergisteren heeft doodgestoken, heeft dit vermoedelijk gedaan in een vlaag van verstandsverbijstering. Bennie Minnegal werd medio jaren negentig beschouwd als een van de bendeleiders van de zogenoemde Geesterse drugsbende.

Volgens een woordvoerder van de familie geen enkel motief voor de geweldsexplosie. „Sterker nog, de familie is heel close. De neef en het slachtoffer gingen altijd heel goed met elkaar om. Zijn oom stopte hem vroeger als klein jochie regelmatig zakgeld toe”, zegt advocaat mr. Robert F. Speijdel.

Nadat het slachtoffer van zijn fiets werd gereden, zette hij het op een lopen. Hij werd echter even verderop achterhaald door de Enschedeër, de zoon van zijn broer. De neef stak vervolgens veelvuldig in op de nek, benen, armen, buik en gezicht van het slachtoffer. Omwonenden en passanten zeggen te hebben gezien hoe de dader zijn oom aankeek en vervolgens met een angstaanjagende, satanische lach toestak. De man meldde zichzelf korte tijd later op het politiebureau.

„Er wordt nu gesuggereerd dat het om een criminele afrekening zou gaan, maar dat is absoluut niet het geval”, aldus mr. Speijdel.

„De familie kan zelfs geen enkele aanleiding verzinnen. Wel is het zo dat die neef altijd al buiten de boot viel en voortdurend moeilijkheden had. Het lijkt er eerder op dat hij heeft gehandeld in opdracht van stemmetjes in zijn hoofd. We hopen dat een psychiatrisch onderzoek meer duidelijkheid verschaft.”
 
Gereageerd door Maria op :
 
Hongaar slaapt half jaar naast dode broer

BUDAPEST - Een man uit het dorp Biharnagybajom in het oosten van Hongarije heeft ruim zes maanden met zijn dode broer in een bed geslapen. De Hongaar verzweeg dat zijn jongere broer was omgekomen, omdat hij verpleeggeld wilde blijven opstrijken, aldus het Hongaarse persbureau MTI.

De jongere broer was verstandelijk gehandicapt en stierf in januari een natuurlijke dood. Hij werd tot zijn overlijden verzorgd door zijn broer, die daarvoor van de Hongaaarse overheid een toelage ontving.

De verzorgende broer wilde dat extraatje niet missen en verzuimde daarom aangifte te doen van het overlijden. Hij wikkelde het lichaam in een deken van hertenvel en legde het in zijn eigen bed.

Het bedrog kwam pas aan het licht toen een derde broer kwam informeren hoe het met het zieke familielid ging.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
quote:
Origineel van Maria:
Hongaar slaapt half jaar naast dode broer

BUDAPEST - Een man uit het dorp Biharnagybajom in het oosten van Hongarije heeft ruim zes maanden met zijn dode broer in een bed geslapen. De Hongaar verzweeg dat zijn jongere broer was omgekomen, omdat hij verpleeggeld wilde blijven opstrijken, aldus het Hongaarse persbureau MTI.

De jongere broer was verstandelijk gehandicapt en stierf in januari een natuurlijke dood. Hij werd tot zijn overlijden verzorgd door zijn broer, die daarvoor van de Hongaaarse overheid een toelage ontving.

De verzorgende broer wilde dat extraatje niet missen en verzuimde daarom aangifte te doen van het overlijden. Hij wikkelde het lichaam in een deken van hertenvel en legde het in zijn eigen bed.

Het bedrog kwam pas aan het licht toen een derde broer kwam informeren hoe het met het zieke familielid ging.

Hahaha...zal het lekker gestonken hebben dan [puke] Maar zo zie je maar weer hoe slecht die Hongaarse overheid wel niet is en hoe slecht ze met geld omgaan...hoop maar niet dat ze bij de europese unie komen
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Inbreker valt op bank in slaap

Een oververmoeide inbreker is afgelopen weekeinde tijdens een insluiping in een woning in Amsterdam op de bank in slaap gevallen. Voor de arrestatie moest de man nog wel worden wakker gemaakt.

De bewoonster van het pand trof de man 's ochtends snurkend aan en waarschuwde onmiddellijk de politie die de inbreker inrekende, zo is maandag door de politie bekendgemaakt. Hij bleek bankpasjes en sieraden bij zich te hebben die afkomstig waren uit het huis waar hij lag te slapen. De verdachte heeft een gedeeltelijke bekentenis afgelegd.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Opgepakte man overlijdt in ziekenhuis.

AMSTERDAM - Een 46-jarige Amsterdammer die vorige week woensdag in een politiebureau in de binnenstad onwel was geworden, is zaterdag in een ziekenhuis in de hoofdstad overleden. Dat heeft een woordvoerster van de politie maandag gezegd.

De man was drugsgebruiker. Hij was naar het politiebureau overgebracht, omdat hij op de De Ruyterkade door het lint ging en tussen het voorbijrazende verkeer door liep. Hij was kennelijk onder invloed van verdovende middelen en daarbij bevangen door de hitte, aldus de politie.

De man verzette zich hevig toen de agenten ingrepen en hem overbrachten naar het bureau. Daar aangekomen raakte hij buiten bewustzijn. Agenten begonnen meteen met reanimeren. De Amsterdammer overleed in het ziekenhuis zonder nog bij kennis te zijn geweest. Sectie moet de doodsoorzaak uitwijzen. De rijksrecherche stelt een onderzoek in.

In juni overleed een 42-jarige arrestant in een ziekenhuis in Amsterdam nadat hij in een cel van het hoofdbureau onwel was geworden. De man zat vast op verdenking van overtreding van de Wet wapens en munitie en de Opiumwet. Eind mei stierf een 25-jarige arrestant in een cel van het Amsterdamse hoofdbureau. Hij was opgepakt op verdenking van diefstal. De rijksrecherche onderzoekt ook deze twee zaken.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Behulpzame Saudiër beloond met bruid.

RIYAD - Een Saudiër is op een bijzondere manier beloond. Hij bracht een aantal mannen die bij de westelijke stad Medina een auto-ongeluk hadden gehad, naar het ziekenhuis en kreeg uit dank een vrouw aangeboden. Dat meldde Engelstalige krant Arab News maandag.

De vader van de mannen bood na het ongeluk als dankbetuiging een dochter aan. De hulpvaardige man sloeg het aanbod in eerste instantie af, maar besloot later toch met de vrouw te trouwen. Hij deed dit voor zijn zoon, zo verklaarde de Saudiër
 
Gereageerd door Maria op :
 
Kind mishandeld door 22-jarige

Een 22-jarige vrouw uit Almere is gearresteerd vanwege de zware mishandeling van een 12-jarig plaatsgenootje. De jongen kreeg ruzie met een leeftijdsgenootje over geleend geld.

De 22-jarige verdachte bemoeide zich met de woordenwisseling en molesteerde hem. De vrouw kneep de jongen zijn keel dicht, sloeg hem met zijn hoofd tegen een muur, gaf hem meerdere vuistslagen en schoppen en gooide hem op de grond.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Strandtenthouder trekt vuurwapen.

De politie heeft een 36-jarige strandtenthouder gearresteerd op het strand van Zandvoort wegens bedreiging met een gasvuurwapen van enkele Marokkaanse jongeren.

De Marokkanen uit Zaandam, Hoofddorp en Nieuw-Vennep waren naar het strandpaviljoen gekomen om verhaal te halen over onenigheid enkele dagen eerder in dezelfde strandzaak.

Daarbij ontstond opnieuw onenigheid, waarop de eigenaar de Marokkanen sommeerde zijn zaak te verlaten. Daarbij richtte hij een gaswapen op de jongeren.

Aanvankelijk werden de Marokkanen gearresteerd. Toen die vertelden over de wapenbedreiging, werd ook de paviljoenhouder aangehouden.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Meisje (3) gebeten door rottweiler.

De gemoederen zijn behoorlijk verhit in de Enschedese volkswijk Dolphia nu de drie jaar oude Germaine is gebeten door de rottweiler van een buurman.

Het meisje liep meerdere verwondingen in haar gezicht op. „Ze is nog maar drie, dus we hopen dat het letsel met de jaren ´weggroeit´,” zegt haar verontwaardigde vader Daniël Grevinga. „Maar we vrezen dat het nooit meer goed komt. Zoals het er nu naar uitziet, is mijn dochtertje voor haar leven getekend.”

De buurt is woest op de eigenaar van de rottweiler. „Hij fokt met die beesten”, aldus Grevinga. „Inmiddels heeft hij er zes in een huis dat absoluut veel te klein is.

De politie zal moeten ingrijpen, want we pikken het niet langer. En anders doen we het zelf wel. Het moet afgelopen zijn. Voordat er doden vallen.”

Het incident in de Christiaan de Wetstraat speelde zich nota bene voor de ogen van de vader af. „Ik maakte een praatje met de eigenaar van het dier. Germaine zag in een onbewaakt ogenblik kans langs me heen te glippen. In een oogwenk had dat beest haar te grazen.”

Wat vader Daniël het meeste stoort, is de reactie van de eigenaar. „Hij bleef er heel laconiek onder. Toen ik er wat van zei, antwoordde hij dat het haar eigen schuld was. Had ze maar niet het huis moeten binnen gaan.”

De 3-jarige Germaine toont de wonden die zij aan de hondenbeet overhield. Haar vader is razend.

Woordvoerder Jan Camphuis van de politie Twente laat weten dat het nog maar de vraag is of kan worden opgetreden. „Als dit op straat was gebeurd, had het baasje zijn hond moeten vasthouden. Maar het meisje is zelf de woning ingelopen. Zodoende is het vanuit strafrechtelijk oogpunt de vraag wat we kunnen beginnen. Neemt niet weg dat een medewerker van de hondenbrigade samen met de wijkagent gaat proberen te bemiddelen.”
 
Gereageerd door Maria op :
 
Meisje (13) ontsnapt aan bodybuilder.

Een ooggetuige heeft in Oldenzaal een 13-jarig meisje gered uit handen van een bodybuilder, die zich aan het slachtoffertje probeerde te vergrijpen.

De Oldenzaalse werd op klaarlichte dag in de buurt van het NS-station aangevallen door een circa 25 jaar oude man. Ze verklaarde dat het ging om een ´body-builderfiguur´, die even daarvoor in de streekbus nog met haar had gesproken.

Op het station greep de man het meisje plots bij de haren en sleurde haar mee naar de fietsenstalling. Door zich hevig te verzetten wist ze erger te voorkomen. Een toevallig passerende jongen aarzelde geen moment en gaf de belager een klap in het gezicht. Daarop zette hij het op een lopen. De aanrander had volgens het slachtoffer opvallend gele tanden.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Pyromaan leeft zich uit op vrachtauto's

Vrachtauto's zijn niet meer veilig in Biddinghuizen, althans in de nachten van maandag op dinsdag. Een pyromaan heeft vanaf eind mei zeven keer in deze nacht toegeslagen.

Afgelopen nacht was het weer raak, toen vijf vrachtwagens op een industrieterrein in vlammen opgingen. De schade loopt intussen in de honderdduizenden euro's.

Vier naast elkaar geparkeerde koelauto's op de Noorderbaan vielen ten prooi aan de vlammen. Ongeveer een kwartier later was een vrachtauto met een zeildoeken huif op de Lucernehof het doelwit. Een daarnaast geparkeerde bestelbus liep zware schade op. Voor zover bekend waren alle vrachtauto's leeg. De omvang van de schade is nog niet bekend.

Bij de eerste zes brandstichtingen ging het om drie vrachtauto's, een aanhangwagen en vier papiercontainers. De schade door die branden wordt op ongeveer 400.000 euro geschat.

De politie heeft extra toezicht op het industriegebied ingesteld. Naar aanleiding van de laatste brand zal de politie nog intensiever surveilleren.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Politie achtervolgt paard en wagen op A7

De politie heeft maandagmiddag de handen vol gehad aan een 65-jarige man uit Tijnje (Friesland), die bij Terwispel met zijn paard en wagen op de vluchtweg van de autoweg A7 reed. Hoewel een agent het hem verbood, bleef de man doorrijden.

Dat deelde de politie dinsdag mee. Ook een poging hem klem te rijden mislukte in eerste instantie. De wagen kwam echter met de rechterwielen in een sloot terecht en sloeg om. Wagen, man en paard belandden allemaal in de sloot.

Op de wal ontstond vervolgens een fikse worsteling tussen de man en de twee agenten, die lichtgewond raakten. Ook de man was gewond omdat hij in de sloot de wagen boven op zich had gekregen. Hij zit nog steeds vast op het politiebureau. Een omstander heeft het paard uit het water gehaald.
 
Gereageerd door Maria op :
 
quote:
Origineel van Maria:
Meisje (3) gebeten door rottweiler.


Rottweiler afgemaakt.

Quinty, de rottweiler die in Enschede het drie jaar oude meisje Germaine toetakelde, is afgemaakt.

Zijn baasje Wilco C. heeft de rottweiler gisteren laten inslapen. Zijn vriendin Bianca, die samen met haar partner rottweilers fokt, blijft erbij dat het dier niets te verwijten viel en om die reden dan ook niet is gestraft. „Ze had drie puppy´s van drie weken oud. Het is een natuurlijke reactie van een hond dat ze haar jongen verdedigt.”

Niettemin is Quinty gisteren afgemaakt omdat het echtpaar geen ruzie wil in de volksbuurt Dolphia. Op de website van het echtpaar staat een grote foto van het beest met de vermelding: „Rust in vrede, je was een echte vriend, ondanks wat de mensen van je vonden.”
 
Gereageerd door Maria op :
 
Hondentrainer schopt herder dood.

De familie Osinga uit het Friese Dokkum zit in zak en as. Haar 4-jarige Duitse herder Stacey is tijdens een africhtingcursus doodgeschopt door een Duitse hondentrainer. „We zijn er kapot van”, zegt de 50-jarige Nanny Osinga.

De Friese familie heeft inmiddels aangifte tegen hondentrainer Fritz F. uit het Duitse Ostrhauderfehn op het politiebureau in Leer gedaan. Ook hebben ze advocaat mr. drs. M.R. van der Pol in de arm genomen om een schadevergoeding van enkele duizenden euro´s van de man te eisen.

De teef Stacey werd in januari naar Hoogeveen gebracht. Daar werd de viervoeter opgehaald door de man om hem in Duitsland af te richten. „Dat zou tien weken duren. Daarna wilde ik met haar fokken. Echter na die tien weken kwam Stacey niet bij ons terug. Volgens de africhter zou het nog een paar weken langer duren, maar het ging goed met haar. Omdat mijn man Tjibbe zich zorgen maakte, is hij zelfs nog naar Duitsland gegaan om bij de hond te kijken. Hij kwam echter onverrichter zake terug.

Dat bleek een leugen toen de man eind juli belde en vertelde dat Stacey dood was, ten gevolge van een hartstilstand. „Wij waren verslagen. Direct zijn we in de auto gestapt en hebben we haar opgehaald. Omdat we het niet vertrouwden hebben we onze dierenarts ingeschakeld die sectie op het lichaam heeft gepleegd. Daaruit bleek dat Stacey niet was overleden aan een hartstilstand, maar dat zij veel bloed in de buikholte en meerdere scheuren in de lever had. Een hele andere doodsoorzaak dan de dierenarts in Duitsland had vastgesteld.

De familie Ozinga bestudeert vol afgrijzen het rapport van de dierenarts waaruit blijkt dat herder Stacey werd doodgeschopt.

Uit de sectie bleek dat zij de verwondingen door geweld van buitenaf had opgelopen”, zegt Ozinga.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
quote:
Origineel van Maria:
quote:
Origineel van Maria:
Meisje (3) gebeten door rottweiler.


Rottweiler afgemaakt.

Quinty, de rottweiler die in Enschede het drie jaar oude meisje Germaine toetakelde, is afgemaakt.

Zijn baasje Wilco C. heeft de rottweiler gisteren laten inslapen. Zijn vriendin Bianca, die samen met haar partner rottweilers fokt, blijft erbij dat het dier niets te verwijten viel en om die reden dan ook niet is gestraft. „Ze had drie puppy´s van drie weken oud. Het is een natuurlijke reactie van een hond dat ze haar jongen verdedigt.”

Niettemin is Quinty gisteren afgemaakt omdat het echtpaar geen ruzie wil in de volksbuurt Dolphia. Op de website van het echtpaar staat een grote foto van het beest met de vermelding: „Rust in vrede, je was een echte vriend, ondanks wat de mensen van je vonden.”

Wel terecht vind ik het ook.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Bankrover van 91 jaar

De Amerikaanse politie heeft in Texas een 91-jarige bankrover gearresteerd. De bejaarde sloeg de afgelopen vijf jaar in zeker drie banken toe. Bij zijn jongste overval afgelopen dinsdag maakte hij ongeveer 2000 dollar buit, aldus Amerikaanse media woensdag.

Een getuige had het nummerbord van de auto van de krasse dief doorgegeven aan de politie.
 
Gereageerd door Maria op :
 
[QUOTE]Origineel van Maria:
[qb] Meisje (3) gebeten door rottweiler.

Eigenaar rotweiler denkt aan verhuizen

Wilco C. uit Enschede, eigenaar van de hond Quinty die is afgemaakt nadat ze een 3-jarig meisje had gebeten, gaat verhuizen nu hij de afgelopen dagen meermalen is bedreigd.

Nadat de peuter Germaine in een onbewaakt ogenblik het huis van de hondenfokker binnenglipte, werd ze door de rottweiler vol in haar gezicht gebeten. Sindsdien hebben bewoners van het volksbuurtje Dolphia gedreigd met behulp van een koevoet zijn woning binnen te dringen. Voor Wilco C. en zijn vriendin Bianca is daarmee de maat vol.

C. heeft Quinty inmiddels laten inslapen, maar aangezien hij nog vijf andere honden heeft wil hij weg uit de buurt.

Volgens zijn advocaat mr. Robert F. Speijdel is de situatie in de wijk uiterst explosief. „Er zijn ook mensen, die nota bene niet eens in die buurt wonen, die hebben gedreigd zijn huis in brand te steken.”

Volgens mr. Speijdel treft C. geen enkele blaam. „Mijn cliënt had de deuren in huis afgesloten. Sterker nog, hij heeft de deurklinken hoog gemonteerd zodat de honden niet kunnen ontsnappen. In dit geval was heeft het meisje kans gezien twee afgesloten deuren te openen. En het toezicht op het kind lijkt me toch primair de verantwoordelijkheid van de vader.”

Volgens mr. Speijdel zit Wilco behoorlijk met de zaak in de maag. „Er is ten onrechte de indruk gewekt dat hij laconiek heeft gereageerd, maar dat is bepaald niet het geval. Zijn vriendin is meteen meegereden naar de eerste hulp, terwijl hij zelf de volgende dag drie maal op bezoek is geweest om te informeren hoe het met het meisje ging.”

Vader Daniël Grevinga is dinsdagavond op bezoek geweest bij zijn overbuurman C. „Het was een verzoenend gesprek”, aldus Daniël. „Want in de buurt werd al geroepen dat mensen de andere honden willen afmaken. Maar we moeten voorkomen dat deze situatie uit de hand loopt. Het is al erg genoeg.”

Bewoners hoeven volgens Speijdel niet te vrezen voor nieuwe bijtincidenten: „Wilco heeft uitgebreide voorzorgsmaatregelen getroffen.”
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Chinese breekt dominorecord voor één persoon

Een 24-jarige Chinese vrouw is erin geslaagd om het negentien jaar oude wereldrecord domino voor één persoon te breken. De vrouw liet maandag in de Singapore Expo Hall 303.621 steentjes vallen. Daarmee wordt zij vermeld in het Guinness Book of Records.

De 24-jarige Ma Li Hua is 45 dagen lang elke dag dertien uur bezig geweest met het plaatsen van de steentjes. Toen de dominostenen allemaal achter elkaar stonden, was de sliert vijftien kilometer lang. Het duurde vier minuten voordat de steentjes waren omgevallen. Hiermee was het oude record met 281.581 stenen van de Duitser Klaus Friedrich gebroken.

Hua had wel enkele tegenslagen te verwerken tijdens het opzetten. Zo liep een stormloop van kakkerlakken 20.000 stenen omver. Later zorgde een mot ervoor dat nog eens 2000 stenen omvielen. Daarop werd de hulp ingeroepen van insectenverdelgers om verdere aanvallen te voorkomen.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Naakte Duitser wil in autowasserette douchen

De Duitse politie heeft dinsdag in de zuidelijke stad Fürth een 36-jarige man aangehouden omdat hij naakt wilde douchen in een autowasserette. De wasserettehouder waarschuwde de politie toen de man zich klaarmaakte voor de douche tussen de borstels.

Volgens de politie kleedde de man zich uit en wilde hij de wasmachine starten. Die werkte echter niet. ,,Het was geen goed idee. Hij kon een laag autowas over zich heen krijgen, worden afgespoten door heet water en ruw worden afgewreven door de borstels'', aldus een politiewoordvoerder.

De man zou al op zoek zijn naar een douche sinds hij zijn huis kwijtraakte aan het begin van de maand.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Zoon perst ouders af.

Een 18-jarige jongen uit Purmerend heeft zijn ouders afgeperst door zijn ontvoering in scène te zetten. De ouders konden zoonlief terugkrijgen als zij met een flinke som geld over de brug kwamen. Bij de overdracht van het losgeld kon de ´ontvoerde´ jongen zelf worden gearresteerd. Hij bleek de kwade genius achter de ontvoeringszaak.

Twee vrienden (18 en 24 jaar) van hem, die hadden meegeholpen, zijn daarna op adressen in Purmerend gearresteerd. Alledrie verdachten hebben hun betrokkenheid bij de afpersing bekend.

Het motief voor de nepontvoering was geldgebrek bij de zoon van de afgeperste ouders. De ouders ontvingen op vrijdag 15 augustus een dreigbrief, waarin de ontvoering werd gemeld en het geld werd geëist.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Vuurspuwer (19) vliegt in brand.

Een 19-jarige jongen liep gistermorgen in Wervershoof brandwonden op toen hij wilde vuurspuwen. Het slachtoffer had een mond vol wasbenzine genomen.

Toen hij het uit wilde spugen, liep de brandende wasbenzine in zijn nek. In een reflex wilde hij het vuur met zijn hand uitslaan.

Hij vergat echter dat hij nog de fles wasbenzine vasthad, waardoor het vuur alleen maar erger werd. Een omstander wist de vlammen uit te krijgen.


Personeel van een nabijgelegen café koelde de verwondingen met natte doeken. Het slachtoffer werd voor behandeling overgebracht naar het Westfries Gasthuis te Hoorn.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Brokkenpiloot

Een 84-jarige man uit Swalmen is gistermiddag zijn rijbewijs kwijtgeraakt.

De man probeerde in zijn nieuwe auto weg te rijden van een parkeerplaats voor het politiebureau. Eerst reed hij tegen een verkeersbord aan en schampte een auto. Vervolgens trapte hij het gas diep in en reed met loeiende motor tegen een tweede auto. Hij zette de auto daarna in zijn achteruit en raakte een derde auto, die in een heg belandde. Bij de volgende poging ramde hij nog eens twee auto´s.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
quote:
Origineel van Maria:
Brokkenpiloot

Een 84-jarige man uit Swalmen is gistermiddag zijn rijbewijs kwijtgeraakt.

De man probeerde in zijn nieuwe auto weg te rijden van een parkeerplaats voor het politiebureau. Eerst reed hij tegen een verkeersbord aan en schampte een auto. Vervolgens trapte hij het gas diep in en reed met loeiende motor tegen een tweede auto. Hij zette de auto daarna in zijn achteruit en raakte een derde auto, die in een heg belandde. Bij de volgende poging ramde hij nog eens twee auto´s.

Het is maar goed dat hij niet in een bus zat.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Zo zie je maar weer het bewijs is geleverd!

Ook mannen maken er een puinhoop van in de auto [Wink]
 
Gereageerd door Budha op :
 
quote:
Origineel van Maria:
Zo zie je maar weer het bewijs is geleverd!

Ook mannen maken er een puinhoop van in de auto [Wink]

Jazeker!! Oude mannen en vrouwen van alle leeftijden [Wink]
 
Gereageerd door Maria op :
 
Bruggetje ingestort: mensen te water.

Een houten bruggetje is gisteravond in het centrum van Leiden ingestort.

Daardoor kwamen er rond 22.30 uur tien tot twintig mensen in het water terecht. Voorzover bekend hebben zij allemaal op eigen kracht de wal bereikt. Voor de zekerheid zochten de hulpdiensten nog in het water, maar troffen geen slachtoffers aan.

Op de plek van het ongeval, aan de Hoogstraat, was het zeer druk vanwege het jaarlijkse oprichtingsfeest van het café Annie´s Verjaardag. Het bruggetje dat instortte, liep van de wal naar een groot terras op pontons. Eigenaar Jan Lange stond op de kade toen het bruggetje het begaf door de dansende mensen. „Ik schrok me rot, maar ik weet dat je in het water kunt staan. Ik zag de mensen op het droge klauteren.”
 
Gereageerd door Maria op :
 
Schokkend

Een hennepkweker uit het Gelderse Wezep had een wel erg rigoureuze wijze om ongewenst bezoek buiten de deur te houden. Hij kon namelijk 230 volt stroom op de deur zetten.

Dit werd ontdekt terwijl de politie bezig was met een controleactie naar een illegaal bouwsel op het erf van de man.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Jongetje (5) door moeder gewurgd.

De 5-jarige Thomas van Veen uit Havelte die woensdagochtend dood in zijn ouderlijk huis werd gevonden, is gewurgd door zijn moeder (36). Dat heeft justitie in Assen bekendgemaakt nadat uit de sectie bleek dat verwurging de doodsoorzaak is.

De vrouw, die zelf de politie belde met de mededeling dat er iets ergs was gebeurd, heeft inmiddels bekend. De moeder wordt verdacht van moord dan wel doodslag op haar zoon. Wat zich precies in het huis aan de Patrijs heeft afgespeeld, blijft voorlopig nog onduidelijk. Ook over het motief van de moeder hult justitie zich in stilzwijgen.

Woensdagmiddag werd bekendgemaakt dat de kleuter dood in huis was gevonden en dat de moeder was gearresteerd. De schok in het dorp en op openbare basisschool de Bosrank was groot. De moeder lijdt volgens omwonenden aan een spierziekte en verblijft veel in het ziekenhuis.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Mes in seksverslaving

Een Duitse man heeft met een keukenmes zijn penis afgesneden. Met deze daad hoopte hij zichzelf te genezen van zijn seksverslaving.

De politie vond de hevig bloedende man na een telefoontje van de vriend die door het slachtoffer was gebeld met de mededeling „Ik heb iets heel stoms gedaan!”.

Een ambulance vervoerde het slachtoffer en zijn orgaan dat onder de keukentafel werd gevonden, in vliegende vaart naar het ziekenhuis.

Hoewel de man heeft aangegeven pertinent niet te willen dat zijn geslachtsdeel er weer wordt aangezet, kon de politiewoordvoerder niet mededelen of de artsen aan die wens gevolg hebben gegeven.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Recordpoging achteruitfietsen mislukt

Het is de Nederlander Pieter de Hart (52) maandag in het Britse Millbrook niet gelukt het wereldrecord achteruitfietsen te verbeteren. In een uur tijd legde De Hart, uit het Noord-Hollandse Grootschermer, 27,1 kilometer achteruitfietsend af en dat was te weinig.

De straffe wind deed hem de das om, vertelde de achteruitfietser een kwartiertje na de poging. Het record - uit mei dit jaar - staat op naam van een Duitser, met 29,1 kilometer. De Hart verbrak wel zijn eigen record uit 2002, van 26,948 kilometer in een uur, waarmee hij in het Guinness Book of Records staat.

De Hart weet niet of hij het nog eens gaat proberen. ,,Door alle aanmoedigingen wist ik het uur vol te maken, maar er stond echt te veel wind. In Engeland zeggen ze: je bent happy of je bent niet happy. Momenteel voel ik me niet happy, nee.''

Het achteruitfietsen gebeurt op een gewone fiets, waarbij de fietser achterstevoren op het stuur zit. De Hart houdt zich er, volgens zijn website, al zeker tien jaar mee bezig. Goede resultaten zijn te behalen bij ideale weersomstandigheden (vooral geen wind), een droog wegdek en een ,,perfecte combinatie van snelheid en balans''.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Australiër steelt miljoenen bonuspunten

Een Australiër die het computersysteem van de luchtvaartmaatschappij Qantas wist binnen te dringen, heeft zichzelf verrijkt met 11 miljoen 'frequent flyer-punten'. Ferri Sutan Malik en zijn vrienden en familie maakten zo tussen 1999 en 2001 230 gratis vluchten.

Dat meldden Australische media woensdag. De voormalige werknemer van Qantas doorzocht de database van de luchtvaartmaatschappij op bonuspunten die niet waren opgeëist. Hij deed zichzelf vervolgens voor als een van de vaste klanten en wisselde de punten, met een gezamenlijke waarde van circa 260.000 euro, in.

De 31-jarige Malik erkende voor een rechtbank in Sydney dat hij zich schuldig had gemaakt aan fraude. De voormalige kwaliteitscontroleur kan tot maximaal vijf jaar cel worden veroordeeld.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Française daagt journalist uit voor duel

De Franse atlete Muriel Hurtis heeft woensdag, na het bereiken van de finale tijdens de WK atletiek, een journalist uitgenodigd de 200 meter tegen haar te lopen. Ze had van een aantal verslaggevers de nodige kritiek te verduren gekregen.

Hurtis zat daar absoluut niet op te wachten en sneerde naar een journalist: ,,Heb jij zelf wel eens 200 meter gelopen?'' De scribent reageerde alert: ,,Jazeker, al vier keer. Ik vlieg over de baan.'' Hurtis bleek niet voor één gat te vangen en daagde hem meteen uit voor een wedstrijd: ,,Als ik verlies, beëindig ik mijn carrière.'' Wanneer de twee lopen, is nog onbekend.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Verliefde Italiaanse jongen lift 2500 kilometer

Een 15-jarige Italiaanse jongen heeft uit een diep verlangen naar zijn vriendinnetje in Zweden 2500 kilometer dwars door Europa gelift. De laatste zestig kilometer kreeg hij een lift van de Zweedse politie. Zijn ouders wisten hadden hem als vermist opgegeven.

Nadat hij zijn geliefde had gezien, ging de jongen dezelfde dag nog terug naar Milaan, aldus de Zweedse radio donderdag. Het liefdesverhaal begon toen hij het 17-jarige meisje op een vakantie in Amerika leerde kennen. Toen de jongen terug in Milaan was, hield hij het niet meer uit van verlangen en hij vertrok.

Zweedse agenten vonden de jongen in een wegrestaurant. Hij zag er verwaarloosd uit. De agenten wilden hem eigenlijk rechtstreeks naar huis sturen, maar ze haalden een hand over hun hart. In de politiewagen belden ze de vader van het meisje op.

De vader vond het goed dat de jongen langs kwam. De agenten brachten de jongen naar de grens van hun district. Daar werd hij overgedragen aan collega's die hem om vier uur 's morgens naar het huis van zijn geliefde in Stockholm brachten.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Gered van wurging

Een dame die haar hond uitliet, heeft in Zutphen een vrouw weten te redden toen een man haar wilde wurgen.

Een 52-jarige werd bij een tunnel door een man van haar fiets gesleurd. Toen de andere vrouw dreigde haar hond op hem af te sturen, ging hij er vandoor.
 
Gereageerd door Maria op :
 
McAmok...........

Een 31-jarige inwoonster van Zutphen heeft een bezoekje aan een McDrive met een arrestatie moeten bekopen.

De vrouw, die al lopend een bestelling wilde doen, werd er door het personeel van McDonald´s op gewezen dat bestellingen uitsluitend voor automobilisten zijn bestemd.

Zij sloeg op tilt en begon haar woede op de praatpaal en het betaalloket af te reageren.


Omdat ze haar zin niet kreeg, ging zij bovendien op de motorkap van een van de wachtende auto´s zitten.

De motorkap raakte flink beschadigd. Tevens dreigde de amokmaakster de 30-jarige bestuurder uit Dieren dat zij z´n voorruit met een steen zou vernielen.

Uiteindelijk moest de politie eraan te pas komen.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Ziekenhuis weigert naakte verpleger

Het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM) wil een naaktlopende verpleegkundige niet opnieuw aannemen.

Het ziekenhuis ontsloeg de man op staande voet nadat twee schoonmaaksters hem naakt in een patiëntenkamer aantroffen. Hij zou vlak daarvoor pornosites op internet hebben bezocht. De man vond zijn ontslag een te zware straf en stapte naar de rechtbank. Deze stelde hem in het gelijk omdat het AZM geen verband kon bewijzen tussen de sekssites en het bloot zijn.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Niet bij de pinken.

Een dronken dief zag zijn overval van een avondwinkel in Keulen gisteren mislukken toen hij met zijn pink vast kwam te zitten in een houten stellingkast. Een politiewoordvoerder vertelde dat de 42-jarige man eerst op de politie en vervolgens op de brandweer moest wachten om hem uit zijn benarde situatie te bevrijden.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Snelwegfietser

De politie heeft op snelweg A7 bij Wijdewormer een fietser van de weg gehaald.

De man was geen verwarde fietser, maar een automobilist, die onderweg zonder benzine was komen te staan. De man haalde een fiets van zijn camper en trapte naar het dichtstbijzijnde benzinestation
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Politie houdt man aan na fatale val vrouw

De politie heeft een 43-jarige man uit Heemskerk opgepakt, nadat diens 24-jarige vriendin zondagmorgen om het leven was gekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Ze viel van de vijfde etage van een flatgebouw in de Noord-Hollandse plaats en was op slag dood.

De man is aangehouden omdat hij kort voor de fatale valpartij ruzie met de vrouw had. Verder onderzoek moet aan het licht brengen of hij daadwerkelijk verantwoordelijk is voor de dood van het slachtoffer of dat zij zichzelf van het leven heeft beroofd.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
'Dakloze hacker' wil zichzelf aangeven

De 'dakloze hacker' Adrian Lamo is bereid zich aan het Amerikaanse ministerie van Justitie over te geven. De FBI is al anderhalf jaar naar hem op zoek.

De FBI stond vorige week donderdag aan de deur bij het huis van zijn ouders. In een telefonisch interview met persbureau Reuters van zaterdag, zegt hij dat hij overweegt zichzelf aan te geven.

Lamo wordt de dakloze hacker genoemd omdat de federale recherche nooit in staat is geweest om zijn verblijfplaats te achterhalen. De FBI probeerde nu via zijn ouders achter zijn verblijfplaats te komen.

Lamo wordt verdacht van diverse geruchtmakende crackacties. De officiële aanklacht is vooralsnog niet bekend omdat de envelop nog verzegeld is.

Zelf zegt hij te hebben ingebroken in de systemen van MCI (WorldCom), Microsoft, Yahoo en Excite@Home. Deze aanvallen dateren allemaal uit 2001. Zijn laatste aanval was in februari 2002 toen hij binnendrong in het netwerk van de krant de New York Times. Sindsdien is de FBI op zoek naar de 'dakloze hacker'.

Als reden voor zijn daden zegt hij tegenover Reuters: "Ik zie mezelf niet als een soort ridder die bedrijven probeert te verbeteren door de zwakheden in systemen aan te tonen. Ik was gewoon op het juiste moment op de juiste plaats."
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Dertienjarig meisje twee keer zwanger door 'papa'

Een 33-jarige man uit Leeuwarden heeft de dochter van zijn ex-vriendin twee keer zwanger gemaakt. Zij had daardoor op haar dertiende al twee kinderen. De rechtbank veroordeelde hem tot een celstraf van vijftien maanden, waarvan vijf maanden voorwaardelijk.

De rechter is van mening dat de Leeuwarder het vertrouwen van het slachtoffer geschaad heeft. ,,Het meisje zag de vriend van haar moeder als haar papa'', aldus de rechter. Bovendien vindt de rechter dat de man het meisje haar kinderjaren heeft ontnomen door haar twee keer zwanger te maken, terwijl ze amper de leeftijd van 13 had bereikt.

De eis van de officier van justitie in deze zaak was tweeëneenhalf jaar cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Gedragsdeskundigen achten de man sterk verminderd dan wel verminderd toerekeningsvatbaar. In rapporten wordt hij omschreven als een kinderlijke, verwende man, die verstandelijk licht gehandicapt is, zich moeilijk zelf kan redden en afhankelijk is van anderen. De man krijgt na zijn gevangenisstraf dan ook begeleding van de reclassering.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Pubers zetten ongeluk in scène

Twee jongens van 16 en 17 jaar hebben de politie in Renswoude dagen beziggehouden met een gefingeerde aanrijding, waarbij de automobilist doorgereden zou zijn. De jongens wilden wegens een conflict over geleend geld de automobilist te grazen nemen.

Een 17-jarige inwoner van Renswoude liet zich twee dagen in het ziekenhuis opnemen en de betrokken 22-jarige automobilist uit Scherpenzeel heeft vastgezeten.

Zaterdagavond kreeg de politie een melding dat er een gewonde jongen in de berm van de weg lag, die aangereden zou zijn door een automobilist. Een getuige, de 16-jarige jongen uit Ede, had het zien gebeuren en het kenteken van de auto genoteerd.

Ambulancebroeders constateerden dat de Renswoudenaar gewond was en brachten hem naar het ziekenhuis. Achteraf is gebleken dat de jongen zelf zijn kleren aan prikkeldraad had gescheurd en vervolgens onder zijn fiets was gaan liggen. De politie hield de bestuurder uit Scherpenzeel aan en sleepte zijn auto weg voor technisch onderzoek.

Volgens een woordvoerder van de politie bleek na enkele dagen dat de zaak rammelde. Uiteindelijk gaven de pubers toe dat de Renswoudenaar met de man uit Scherpenzeel een conflict over geleend geld had. Zij wilden hem te grazen nemen door een ongeluk te ensceneren. Hoewel de jongens spijt hebben en de schade willen vergoeden, legt de politie de zaak toch voor aan de officier van justitie in Arnhem.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Brit duwde pinda met zijn neus 11 kilometer ver

De 37-jarige Brit Mark McGowan heeft met zijn neus een pinda 11 kilometer over de grond voortgeduwd, tot in het regeringscentrum Downing Street. Hij deed uit protest tegen de hoge collegegelden, zo meldde de krant The Daily Mail zaterdag.

McGowan legde zijn lijdensweg - ,,Ik heb onuitsprekelijke dingen gezien. de straten waren ontzettend smerig: haren, fluimen en vogelpoep'' - niet in een keer af. Hij deed het in etappes: twee weken lang iedere dag acht uur lang kroop hij over de grond. Op het eindpunt bood hij zijn pinda, de dertiende omdat er twaalf in putten of onder autos terechtkwamen, aan aan een regeringsfunctionaris. Daarna kreeg hij een kop thee.

Hij bekende dat hij vaak op het punt had gestaan om op te geven. ,,Het was een eenzaam werk. Ik voelde me een beetje als een hond.'' Veel mensen op straat maakten hem belachelijk.

De kunstenaar en student McGowan heeft al eerder van zich doen spreken met bijzondere acties. Zo rolde hij zichzelf een keer door de straten van Londen om te pleiten voor een vriendelijker behandeling van de reinigingsdienst.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Tiener krijgt twee eeneiige tweelingen ineens

Een achttienjarige inwoonster van de Amerikaanse staat Texas heeft na 'een ongelukje' een vierling gekregen, die bestaat uit twee eeneiige tweelingen. Het zijn twee jongetjes en twee meisjes, meldde de krant The Dallas Morning News zaterdag.

De kans dat een vrouw een dergelijke bijzonder vierling krijgt, is volgens een door de krant geraadpleegde deskundige een op de dertig miljoen. De moeder van de kinderen is Amanda Davis, die vrijdag na een keizersnede vier gezonde kinderen in de armen kon sluiten: Abby, Lexie, Ryan en Zack. De baby's, die tien weken te vroeg werden geboren, wogen tussen de negen en twaalf ons.

Dat de vier geboren zijn, was niet vanzelfsprekend. Davis vertelde aan de krant dat artsen haar hadden aangeraden in ieder geval een partiële abortus te laten plegen omdat zij nog zo jong en bovendien ongetrouwd is. ,,Ik heb er hard voor gevochten, ik wilde mijn kinderen krijgen, alle vier.''

Amanda en de 27-jarige vader van de kinderen hebben besloten niet te trouwen. De kinderen krijgen wel zijn achternaam en hij zal bij hun opvoeding betrokken worden.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Voorzitter Perugia wil lange blondine bij selectie

De Italiaanse voetbalclub Perugia is van plan een vrouw toe te voegen aan de selectie. Dat kondigde voorzitter Luciano Gaucci aan. Gaucci noemt geen namen, maar denkt aan een speelster uit een Scandinavisch land: ,,Lang, blond en mooi'', zegt hij in het interview.

,,Ik zie niet in waarom een vrouw niet bij de mannen kan meevoetballen. De regels verbieden het niet. Bovendien zou het de emancipatie van de vrouw ten goede komen'', aldus de voorzitter van de club uit de Serie A in de Italiaanse krant Il Corriere della Sera van dinsdag.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Thaise zwerfhonden in militaire dienst

Het Thaise leger gaat zwerfhonden die onlangs zijn gevangen, opleiden tot speurhonden. Trainers zullen in het asiel puppies uitkiezen om ze op te leiden voor opsporingswerk, waaronder mijnenruimen. Dit meldde de Bangkok Post dinsdag.

De overheid hield een opruimcampagne vanwege de komende conferentie van de APEC, het economisch verbond van landen rond de Stille Oceaan. Een woordvoerder zei dat het leger eerder vergeefs volwassen honden had geprobeerd te trainen. Volwassen dieren leerden echter moeilijk, wat het programma te kostbaar maakte, aldus de Thaise generaal Somdhat.

Thailand is druk bezig met veiligheidsmaatregelen voor de APEC-conferentie, die in oktober wordt gehouden. Naar verwachting zullen daaraan ten minste 21 staatshoofden deelnemen, onder wie de Amerikaanse president Bush.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Driejarige peuter rijdt met auto etalage binnen

Een 3-jarige peuter is dinsdagmiddag in Deventer met de auto van zijn moeder een winkel binnen gereden. Volgens de politie ontstond er grote ravage in de winkel en is de schade aanzienlijk.

Terwijl de moeder met de peuter aan het winkelen was, wist het ventje de sleutels van de auto in handen te krijgen. Hij startte de auto die nog in de versnelling stond en reed vervolgens door de etalageruit van een kledingzaak. De in de winkel aanwezige klanten wisten de auto te ontwijken. Niemand raakte gewond, aldus de politie.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Man gearresteerd na seks met rots

Een man in Pennsylvania is gearresteerd omdat hij probeerde seks te hebben met een rots. Hij probeerde de rots te gebruiken als simulatie voor echte seks. De 44-jarige man was eerder al gezien terwijl hij op een fiets reed die versierd was met vrouwenondergoed.

Een getuige zei tegen de politie dat ze de man naakt zagen liggen bovenop de rots. De getuige zei dat de man tegen de rots aan stond te rijden alsof hij aan het copuleren was. Hij simuleerde op deze manier een sekspartij. Een andere getuige vertelde de politie dat hij daarna bovenop de rots ging staan en zijn naaktheid toonde.

Vrouwenondergoed, handschoenen en rubberen bandjes zaten aan het frame van zijn fiets gebonden, zegt de politie. De man zit vast nadat hij is aangehouden vanwege 'indecent exposure' (onbetamelijke ontbloting), openlijke onkuisheid, openbare dronkenschap en verstoring van de openbare orde.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Amerikaan doodt zeldzame tijger in Bagdad Zoo

Een Amerikaanse militair heeft in de dierentuin van de Iraakse hoofdstad Bagdad een zeldzame Bengaalse tijger doodgeschoten. De directeur van Bagdad Zoo zei zaterdag dat de militair dronken was.

,,De militairen kwamen 's avonds met eten en bier in gezelschap van een groep Iraakse politiemannen'', zei Adel Salman Musa over het incident dat donderdagavond plaatsvond. ,,Eén van de militairen, die volgens de Iraakse politie veel had gedronken, ging tegen het advies van zijn collega's in de kooi in en probeerde het dier te voeren. De tijger verwondde hem ernstig aan zijn arm'', vertelde Salman Musa. ,,Eén van de andere militairen schoot de tijger toen dood.''

,,De militairen hebben het recht niet zich zo te gedragen. Dat was het dierbaarste en kostbaarste dier van de hele dierentuin. Hij was veertien jaar oud en hier geboren'', aldus Salman Musa. De Bengaalse tijger is een bedreigde en beschermde diersoort. In het wild bestaan nog maar 3.000 tot 4.500 van deze tijgers. Het Amerikaanse leger heeft bevestigd dat een militair de tijger heeft doodgeschoten en onderzoekt het incident.

In juli is de dierentuin weer opengesteld voor het publiek. Er wonen nu 44 dieren. De meeste zijn afkomstig uit paleizen van de verdreven president Saddam Hussein en zijn zoon Uday, die door Amerikaanse troepen is gedood. Tijdens de oorlog zijn de meeste dieren gestolen. Ze zijn gedood om te worden opgegeten of opgezet en verkocht.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Kangoeroe Lulu redt Australische boer

Een kangoeroe met de naam Lulu heeft zondag het leven van een Australische boer gered. De man was tijdens een storm zijn landerijen aan het inspecteren, toen er een tak op zijn hoofd viel en hij bewusteloos raakte. Lulu waarschuwde zijn vrouw.

Het dier bonsde op de deur van het huis en leidde de vrouw van het slachtoffer naar de plek des onheils. De kangoeroe was een kleine tien jaar geleden door het gezin van de boer 'geadopteerd', omdat het dier blind is aan een oog. Lulu woonde niet meer de hele tijd bij het gezin en ze hadden dan ook ,,veel geluk dat ze er was'', zo liet de arts Eddie Wright weten op de Australische radio. Wright had dienst op de ambulance die het slachtoffer naar het ziekenhuis bracht.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Heerlenaar bekent gifmoord op vriendin

Een 27-jarige man uit Heerlen heeft tegenover de politie bekend dat hij zijn 30-jarige vriendin Judith Notermans heeft gedood. Hij deed dat door gif te smeren op een broodje pindakaas. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) in Maastricht maandag bekendgemaakt.

Op 22 juli 2003 werd Judith Notermans op haar werk in Sittard onwel na het eten van een broodje pindakaas. Haar toestand verslechterde snel en ondanks snelle medische hulp overleed zij enkele uren later in het ziekenhuis. Voordat Judith bewusteloos raakte, vertelde ze aan collega's dat haar vriend het broodje pindakaas had gesmeerd.

De politie pakte Notermans vriend, chemicus van beroep, al vrij snel op. Maar deze man, Bart S., ontkende aanvankelijk iets met de zaak te maken te hebben. Weliswaar werden in zijn bureaula op zijn werk zeer giftige stoffen aangetroffen, maar het Nederlands Forensisch Instituut trof in het restant van het broodje pindakaas geen soortgelijke giftige stoffen aan.

Verdachte S. bekende afgelopen vrijdag dat hij het gif, dat hij van zijn werk had meegenomen, op 'een plaats' op het broodje had aangebracht. ,,Kennelijk heeft Judith juist dit deel van het broodje gegeten, waardoor zij is overleden'', aldus een woordvoerder van het OM maandag. Over het motief voor zijn daad heeft S. nog geen eenduidige verklaring afgelegd. Vijftien rechercheurs waren bij het onderzoek betrokken.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Mishandelde baby mogelijk naar verdachte moeder

Een moeder die wordt verdacht van kindermishandeling heeft afgelopen zomer op advies van Bureau Jeugdzorg in Dordrecht zeggenschap gekregen over haar peuter van 21 maanden. Het meisje zou uiteindelijk bij de moeder gaan wonen.

De toewijzing kwam boven water toen vorige week bij de rechtbank in Dordrecht de officier van justitie negen maanden voorwaardelijk tegen de moeder eiste wegens kindermishandeling. De vrouw zou haar baby ernstig hebben mishandeld. Het meisje belandde als baby van vier maanden in het ziekenhuis met diverse botbreuken, blauwe plekken en een ingedeukte borstkas. Sindsdien verblijft het in een pleeggezin.

Bureau Jeugdzorg betreurt de gang van zaken en wacht met de definitieve beslissing over toewijzing tot de rechterlijke uitspraak. Directeur B. Groeneweg: ,,Het was beter geweest als ons bureau de uitkomst van de strafzaak had afgewacht. Daarover hebben we intern al stevig gesproken. Maar wij vinden dat ook de moeder opvoedingscapaciteiten heeft. Bovendien is zij een verdachte en is nog niet bewezen dat zij de dader van de mishandeling is.''

De directeur merkt in deze zaak opnieuw dat ouders veel vaker dan vroeger de publiciteit zoeken via dagbladen. ,,Als ouders het niet eens zijn met onze besluitvorming, proberen ze de druk op te voeren door naar de media te stappen, die zich er soms met tendentieuze berichtgeving op storten.'' De vader van het mishandelde kind zocht onlangs de publiciteit over deze zaak.

De rechtbank in Dordrecht doet over twee weken uitspraak in de strafzaak.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Man met slangen in zijn broekspijpen gearresteerd

Op de luchthaven van Sydney is woensdag een Zweedse toerist gearresteerd die met acht slangen in zijn broekspijpen uit een vliegtuig uit Thailand kwam.

Volgens de douane zaten de reptielen, waaronder vier cobra's, stevig aan de benen van de 28-jarige man vastgebonden. De Zweed hangt een celstraf van maximaal tien jaar boven het hoofd wegens smokkel naar Australië van wilde dieren.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Chinees meisje kluift al haar vingers af

Een vijfjarig Chinees meisje heeft de afgelopen drie jaar al haar tien vingers afgekloven. Op een foto in de Singaporese krant the Straits Times was te zien dat er van haar vingers niet meer rest dan afgevlakte bobbeltjes.

,,Ze ging van haar wijsvinger naar haar ringvinger tot ze uiteindelijk allemaal weg waren'', aldus haar grootvader, die de zorg over het kind draagt. Volgens hem deden hij en zijn vrouw er alles aan om het kluiven te stoppen, maar ging het meisje er op onbewaakte momenten gewoon mee door.

Een verpleegkundige sprak in de krant van een ,,ongekende'' situatie. Vermoedelijk werden de zenuwen van Yuanyuan op tweejarige leeftijd aangetast door een wekenlange koorts, waardoor ze de pijn niet meer voelde.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Man leefde vier jaar met lijk van overleden moeder

Een Fransman heeft vier jaar lang in een flat gewoond met het lijk van zijn overleden moeder. Hij wendde al die tijd voor dat zij nog leefde om haar pensioen te kunnen incasseren. Dat heeft de politie van de Zuid-Franse stad Menton donderdag bekendgemaakt.

De zaak kwam aan het licht doordat de man, een zestiger wiens naam de politie niet bekend heeft gemaakt, in juli overleed. De stoffelijke resten van zoon en moeder werden ontdekt door een deurwaarder die naar de flat was gekomen om betaling te eisen van rekeningen die nog openstonden.

Het lijk van de moeder, die in de negentig was toen zij stierf, lag op een bed in een gesloten kamer. Op de deur zat een metalen plaatje met het opschrift 'juni 1999' als aanduiding van haar sterfdatum.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Muizen veroorzaken brand in bakkerij

Twee muizen die elektriciteitskabels aanzagen voor een stukje kaas, veroorzaakten woensdag brand in de kelder van een bakkerij in het centrum van Amsterdam. Door het geknaag van het tweetal onstond er kortsluiting en vloog de elektriciteitskast in brand.

,,De voorpootjes zaten aan de plus en de achterpootjes aan de min'', aldus de brandweer donderdag. De brandweer wist de brand snel te blussen en zag toen dat de twee onfortuinlijke muizen aan de elektriciteitskabels zaten vastgeplakt.

De knaagdieren hebben er in ieder geval voor gezorgd dat klanten even geen brood konden kopen. Door verbrande en smeulende kabels stond de kelder vol rook en was het voor medewerkers van energiebedrijf Nuon onmogelijk direct weer orde op zaken te stellen.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Haan bezorgt Lemmer kopzorgen

Een haan veroorzaakt in het Friese watersportdorp Lemmer veel onrust. Het college van burgemeester en wethouders in de gemeente Lemsterland heeft de familie inmiddels opgedragen de haan tot zeven uur 's ochtends stil te houden.

Het beest van de familie Pranger kraait volgens buurtbewoners te veel en vooral 's ochtends te vroeg. Mevrouw A. Pranger is boos op de buurtbewoners. Zij wijst een beschuldigende vinger richting nieuwe inwoners uit de Randstad. ,,Ik kom zelf uit Amsterdam en heb een Friese man. Die westerlingen willen zich niet aanpassen en zijn verschrikkelijk intolerant. Van Friezen zelf krijgen we helemaal geen klachten'', aldus Pranger. Een gemeentemedewerker heeft informeel aan de familie laten weten dat westerlingen constant voor dit soort problemen zorgen, aldus de beklaagde familie.

De gemeente zit in de maag met de ruzie. ,,Ik ben op een ochtend met een minidisc-recorder de geluiden in de buurt gaan opnemen. De haan kraaide toen pas om tien over zeven. Als we constateren dat de haan eerder kraait halen we hem op. We hebben in de kelder van het gemeentehuis nog wel ruimte'', aldus een gemeenteambtenaar.

Inmiddels is het hok van de haan verduisterd om zijn biologische ritme te beïnvloeden. De familie hoopt dat de haan nu gaat uitslapen.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Kat na tien jaar terug bij baasje

Een grote zwarte kat uit Burlingame in de Amerkaanse staat Californië is tien jaar nadat hij was weggelopen weer thuis bij zijn baasje. Dat heeft de San Francisco Chronicle donderdag gemeld.

De nu twaalf jaar oude Ted werd vorige week gevonden in Atherton, ongeveer twintig kilometer bij zijn oorspronkelijke adres vandaan. De vinder bracht hem naar het plaatselijke asiel, dat zijn eigenaar kon achterhalen dankzij de microchip die bij het dier was geïmplanteerd. Teds baasje had dat laten doen na de eerste keer dat de kat kwijt was geweest.

De eigenaar heeft na Teds verdwijning een half jaar intensief naar hem gezocht. Hij hing posters op, belde regelmatig met asiels en bracht briefjes rond met het signalement van de vermiste kat. Waar die sindsdien heeft uitgehangen, is niet bekend.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Verdachte verkrachting 10-jarig meisje aangehouden

De politie heeft een 58-jarige inwoner van Delfzijl aangehouden die ervan wordt verdacht donderdag een 10-jarig buurmeisje te hebben verkracht. Dat heeft de politie vrijdagavond gezegd.

De man kon vrijdagavond in een woning in Delfzijl-Noord worden opgepakt naar aanleiding van een tip, nadat de politie 's middags een uitgebreid signalement had verspreid.

De moeder van het meisje had donderdag de politie gebeld omdat het meisje tussen de middag niet van school was thuisgekomen. Agenten waren ter plaatse toen het meisje geheel ontkleed het huis binnenkwam.

Zij vertelde dat de verkrachter haar in zijn woning seksueel had misbruikt. Het kind wist te vluchten en naar huis te rennen. Een arts constateerde vervolgens dat ze ernstig lichamelijk letsel had opgelopen.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Verdachte bekent verkrachting 10-jarig meisje

De 58-jarige inwoner uit Delfzijl die wordt verdacht van de verkrachting van een 10-jarig meisje uit Delfzijl, heeft bekend. Dat heeft een politiewoordvoerder dinsdag bekendgemaakt.

De man heeft tegen de politie gezegd dat hij het meisje donderdagmiddag mee naar huis heeft gelokt waar hij zich vervolgens aan haar heeft vergrepen. Het kind liep daarbij ernstig inwendig letsel op. Wat de verdachte verder heeft gezegd, wil de politie niet kwijt.

De verdachte werd vrijdagavond aangehouden, nadat de politie zijn naam en een zeer uitgebreid signalement had verspreid. Zaterdag bleek dat hij al vaker voor een verkrachting was veroordeeld.

Het slachtoffertje maakt het volgens de zegsman naar omstandigheden goed. Slachtofferhulp vangt het meisje en haar familie op. De GGD is ingeschakeld om klas- en schoolgenootjes van het meisje te begeleiden.

De man is maandagochtend voorgeleid aan de officier van justitie en de rechter-commissaris. Na de voorgeleiding is de voorlopige hechtenis van de man verlengd. De politie verwacht het onderzoek een dezer dagen af te ronden.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Misstap

Een 86-jarige automobilist uit Utrecht heeft in zijn woonplaats een ravage aangericht toen hij zich in de pedalen van zijn auto vergiste. De man gaf op de Ferdinand Bolstraat vol gas, terwijl hij juist wilde remmen. Hij ramde zeven geparkeerde auto´s, een tuinhek en een voordeur van een huis.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Tijger verwondt dierentemmer Roy

Een tijger heeft in Las Vegas de wereldberoemde roofdierentemmer Roy van het duo Siegfried & Roy aangevallen en zwaar verwond. Het dier beet de artiest tijdens een show in de nek en sleepte hem van het podium.

Het publiek reageerde geschokt toen duidelijk werd dat de aanval geen deel van de show bleek te zijn. Roy verloor veel bloed en moest een operatie van ruim twee uur ondergaan. Volgens zijn woordvoerder Dave Kirvin verkeert de roofdierentemmer in kritieke, maar stabiele gezondheid.

Roy Horn had donderdag zijn 59e verjaardag gevierd. Samen met de eveneens Duitse Siegfried Fischbacher (64) boekt hij al bijna dertig jaar enorme successen met een gecombineerde roofdieren- en goochelshow in Las Vegas.

Hoewel Horn het publiek had verteld dat de 9-jarige witte tijger Montecore voor het eerst optrad, doet het dier al jaren mee aan shows, zo zei Kirvin zaterdag. Montecore is volgens MGM Mirage, het hotel-casino waar de show plaatsvond, in afzondering geplaatst. Wat er met de tijger gaat gebeuren, wil een woordvoerder van het casino niet zeggen. ,,De laatste die Roy de schuld zal geven, is Montecore'', zo zei Roy's manager Alan Feldman vlak na het incident.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Tijger en alligator delen appartement in New York

De politie van New York heeft zaterdag in de wijk Harlem een tijger en een alligator uit een woning moeten halen. De agenten waren gewaarschuwd door buren.

Een scherpschutter vuurde door het raam een kalmeringsspuitje op de ruim 225 kilo wegende tijger af. Toen de politie het huis binnenkwam, troffen ze ook een alligator van een meter.

De eigenaar van de woning, een 31-jarige man, was tijdens de politieactie niet thuis. Hij werd later gevonden in een ziekenhuis in Philadelphia, waar hij was opgenomen met dierenbeten. Hij is onder politiebegeleiding weer naar New York gebracht.

De tijger en de alligator zijn overgebracht naar een speciaal opvanghuis. Waarschijnlijk zullen zij later in een dierentuin in de staat Ohio een nieuw tehuis vinden, zo liet een woordvoerder van het New Yorkse Centrum voor Dierenwelzijn zondag weten.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Wakker uit nare droom.

Een automobilist is gisternacht achter het stuur in slaap gevallen toen hij voor de brug van Sluiskil moest wachten.

Toen de brug dicht was, bleef de auto op de rijbaan staan. Agenten die poolshoogte namen bij de auto ontdekten dat de slaper te veel alcohol had gedronken. Hij is meegenomen naar het bureau. Zijn rijbewijs werd voor vier uur ingetrokken en hij kreeg een boete.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Even snorkelen

Aan de vooravond van zijn 70e verjaardag dacht de Japanner Hideo Murasugi de gelegenheid aan te grijpen om eens iets nieuws te proberen: snorkelen.

Negentien uur lang moest de man zwemmen alsof zijn leven ervan afhing: vanwege het opkomende tij werd hij zondagmiddag vanaf het eiland Ishigaki door een sterke stroom meegesleurd naar open zee.

Toen bleek dat hij niet teruggekeerde, sloeg zijn familie groot alarm. Uiteindelijk is de krasse Japanner maandagmorgen, nadat hij de hele nacht in het water dobberde in afwachting van het kerende tij, op eigen kracht teruggezwommen naar de kust. „Dit was dus eens maar nooit weer,” aldus de aangeslagen Murasugi.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Schok

Een man die in de buurt van de Canadese stad Vancouver een rol koperdraad wilde stelen, heeft daarbij een schok van 27.000 volt gekregen. De draad zat vast aan een lopende generator
 
Gereageerd door NiMS op :
 
quote:
Origineel van Maria:
Schok

Een man die in de buurt van de Canadese stad Vancouver een rol koperdraad wilde stelen, heeft daarbij een schok van 27.000 volt gekregen. De draad zat vast aan een lopende generator

De man was zeer geschokt
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Casanova betrapt na e-mail blunder

Een man die een relatie had met vier dames tegelijk, is betrapt nadat hij de vrouwen per ongeluk hetzelfde e-mailtje stuurde. De vrouwen zochten contact met elkaar en confronteerden de casanova met zijn overspel tijdens een afspraakje in zijn favoriete kroeg.

De 44-jarige Mark Ridgewell leerde de vrouwen kennen via een online dating service. Hij noemde de vrouwen alle vier prinses, zodat hij hun namen niet door elkaar zou halen. Toen het viertal zijn escapades ontdekte, besloten de dames hem publiekelijk te schande te maken in zijn favoriete café in het zuiden van Engeland.

Een van de dames, Dawn Knight, sprak met Ridgewell af, waarna hij verrast werd met een confrontatie met al zijn vriendinnen. In niet mis te verstane bewoordingen vroegen zij om opheldering. Ridgewell, die in zijn internetadvertentie beweerde trouw en serieus te zijn, zat met een mond vol tanden.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Christenen willen visvergunning voor Dode Zee

Britse fundamentalistische christenen hebben de Israëlische autoriteiten gevraagd een visvergunning te verstrekken voor de Dode Zee. Het verzoek is opvallend, omdat in het zeer zoute water van de Dode Zee geen vis te bekennen is.

De aanvraag is evenwel bloedserieus. De christenen verwijzen in de aanvraag naar een profetie van Ezechiël (47:10) in het Oude Testament. Daarin wordt gezegd dat de Dode Zee eens weer levend en vol vis zal zitten.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Eerste onderwatermarathon ter wereld

Een Brit is als eerste mens ter wereld onder water een marathon gelopen. In een ouderwets duikpak voltooide hij donderdag de ruim 42 kilometer die hij over de bodem van het meer van Loch Ness aflegde.

De 41-jarige Lloyd Scott, een voormalig brandweerman, had met onderbrekingen twee weken nodig voor de afstand, meldde de Britse omroep BBC. Na een paar kilometer kwam hij steeds naar boven en liep de volgende dag weer verder. Met de wandeling verzamelde hij geld voor leukemiepatiëntjes.
 
Gereageerd door Maria op :
 
quote:
Origineel van LilWiz:
Tijger verwondt dierentemmer Roy

Tijger wilde Roy helpen

De 270 kilo zware witte tijger, die Roy Horn van het wereldberoemde illusionistenpaar ´Siegfried en Roy´ ernstig verwondde, wilde zijn baas niet aanvallen maar juist helpen. Dat zegt Siegfried Fischbacher, die tevens meldde dat zijn partner in levensgevaar verkeert nadat hij in het ziekenhuis een beroerte had gekregen.

Volgens Siegfried gleed Roy tijdens zijn act uit, waarna tijger Montecore hem probeerde op te vangen. Toen toneelknechten met brandblussers het podium opstormden, rook Montecore instinctief gevaar en probeerde zijn baasje in veiligheid te brengen door hem in zijn krachtige kaken naar de coulissen te slepen.

„Als Montecore hem had willen doden, was dat meteen gebeurd. De verwonding aan zijn nek, waaraan Roy werd geopereerd, was in principe niet dodelijk, maar later trad er een ernstige complicatie op in de vorm van een beroerte.”
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Chinese eet 10.000 kilo aarde

Een 78-jarige vrouw uit Noord-China heeft de afgelopen zeventig jaar naar schatting ongeveer 10.000 kilo aarde verzwolgen. Volgens de krant South China Morning Post verkeert de vrouw uit de regio Zhangwu in goede gezondheid.

Hao Fenglan ontwikkelde haar bijzondere smaak voor modder en slijk op 8-jarige leeftijd. Ze stelt dat ze zich lichamelijk niet goed voelt als ze niet minstens een portie aarde per dag tot zich kan nemen.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Pasgetrouwde koopt drugs om bij haar man te zijn

Een pasgetrouwde Egyptische vrouw heeft drugs gekocht in de hoop in dezelfde gevangeniscel te belanden als haar veroordeelde echtgenoot. Het plan mislukte: beiden zaten wel in dezelfde gevangenis maar niet in dezelfde cel, meldde de Egyptische politie maandag.

Mona Mohammed Hussein (30) was pas een week getrouwd toen haar echtgenoot in Qena, in het zuiden van Egypte, werd gearresteerd. De rechter veroordeelde hem tot zes jaar celstraf wegens drugshandel, aldus de politie.

Toen zijn vrouw er niet in slaagde hem vrij te krijgen met hulp van advocaten, bedacht ze een laatste reddingsplan. Ze kocht drugs van een dealer en liet de politie inlichten door een bekende. Bij een inval in haar woning werden de drugs gevonden en werd zij gearresteerd. Het is niet bekend of ze ook een lange celstraf moet uitzitten.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Vlaamse tiener aangerand door Nederlandse chatvriend

Een Vlaamse tiener is aangerand door een Amsterdamse 33-jarige man die ze kende via het chatten op internet.

Het 13-jarige meisje uit Nieuwpoort sprak met de man af in Turnhout. Ze had haar ouders verteld dat ze naar een film in Oostende ging, maar stapte op de trein naar de grensplaats en keerde met de Nederlander H.H. terug.

Tijdens de daarop volgende treinreis naar een vriendin in Oostduinkerke zou de man haar hebben aangerand. Dat schrijft de Belgische krant De Morgen dinsdag.

Volgens het openbaar ministerie in de plaats Veurne verklaarde de Nederlander dat hij dakloos is en dat hij via internet naar hulp zocht.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Duitser leerde zijn hond de Hitlergroet

Een inwoner van Berlijn is aangeklaagd omdat hij zijn hond de Hitlergroet heeft geleerd. De man moet donderdag in de rechtbank terechtstaan voor ,,het gebruik van tekens van ongrondwettelijke organisties'', zo deelde de Duitse justitie dinsdag mee.

De zwarte herdershond Adolf zou in maart zijn rechterpoot in de lucht hebben gestoken, op afroep van zijn baasje en in het bijzijn van twee politieagenten. Later zou dit schouwspel zich op andere locaties hebben herhaald.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Masturberende Franse rechter wacht straf

De Franse minister van Justitie Dominique Perben heeft de Hoge Raad van Rechters gevraagd een onderzoek in te stellen naar de masturbatiepraktijk van een magistraat in Angouleme. Dat meldde een bron binnen het ministerie van Justitie donderdag.

De zaak werd naar buiten gebracht door de West-Franse krant Charente Libre. Een van haar verslaggevers zag de rechter tijdens een pleidooi van een advocaat zichzelf seksueel bevredigen. Verscheidene toeschouwers in de zaal bevestigden het verhaal later.

Minister Perben heeft de Hoge Raad van Rechters nu gevraagd de kwestie te onderzoeken. Als de rechter schuldig wordt bevonden, hangt hem een schorsing boven het hoofd.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Anticonceptiepil tegen rattenplaag in Shanghai

In de Chinese stad Shanghai hebben de autoriteiten in hun strijd tegen het groeiend aantal ratten naar een nieuwe middel gegrepen. In plaats van vergif gaan de autoriteiten de plaag te lijf met anticonceptiepillen, zo meldden Chinese staatsmedia donderdag.

De pil moet het rattengif vervangen omdat het gif de ratten slechts twintig dagen buiten de deur houdt. Zodra er nieuwe jongen zijn, komen de ratten weer terug naar de huizen, aldus de mediaberichten. In een drie maanden durende campagne zal tien ton van de anticonceptiepillen op 300.000 locaties worden verspreid.

Deskundigen hopen de rattenpopulatie uiteindelijk uit te roeien. De pillen zijn bedoeld voor mannetjesratten en moeten de zaadproductie stoppen. Een voordeel van de pillen is dat ze niet schadelijk zijn voor mensen of andere dieren, aldus een functionaris van de stadsvolksgezondheidsdienst.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Eisen tot twaalf jaar cel na dood peuter

Officier van justitie R. Mud heeft maandag bij de rechtbank in Haarlem celstraffen van twaalf en acht jaar geëist tegen de 24-jarige M.F. en de 20-jarige J.R. uit Zaandam. F. zou een peuter zodanig hebben mishandeld, dat het kind aan zijn verwondingen overleed.

De vriendin van F. en tevens moeder van het anderhalf jaar oude jongetje (R.) zou niets hebben gedaan om dat tegen te houden. Het kind overleed in november vorig jaar in Zaandamaan inwendige bloedingen. Uit onderzoek is gebleken dat het jongetje kort ervoor zwaar moet zijn mishandeld. Zo was onder meer zijn alvleesklier compleet doormidden gescheurd.

F. ontkende op de zitting schuld. Zijn ex-vriendin R. zei zich vrijwel niets meer te kunnen herinneren van de fatale nacht. Volgens officier Mud werd het slachtoffertje gedwongen de verdachte als vader te zien. Toen dat niet lukte, zou F. het kind stelselmatig hebben mishandeld.

De aanklager zei dat de laatste maanden van het jongetje afschuwelijk moeten zijn geweest. Het kind zat voortdurend onder de blauwe plekken en zijn beide armen bleken gebroken. Zijn moeder zou niet hebben ingegrepen om haar vriend niet te verliezen.

Beide raadslieden pleitten voor vrijspraak. Volgens advocaat M. Moszkowicz heeft niemand gezien dat F. het kind zwaar heeft mishandeld. Hij sloot niet uit dat de man als geboren Siciliaan zijn vriendin al die tijd in bescherming heeft genomen. De uitspraak is 17 november.
 
Gereageerd door Maria op :
 
De 1,5 jaar oude Miguel lag ´s morgens vroeg dood in zijn bedje, als gevolg van inwendige bloedingen, maar zijn moeder en haar ex-vriend zeggen dat ze geen idee hebben wat er was gebeurd.

Zowel de boven- als de benedenburen van de woning op zes-hoog in het Zaandamse flatgebouw hadden die nacht van 19 november vorig jaar enorm geschreeuw, gebonk en hysterisch gehuil gehoord, maar de verdachten Jacqueline R. (20) en haar Siciliaanse ex-geliefde Max F. (24) lagen gewoon te slapen, zeggen ze.

De Haarlemse officier van justitie mr. R. Mud eiste gisteren niettemin celstraffen van 8 en 12 jaar. Beiden zijn in zijn ogen schuldig aan doodslag en zware mishandeling: de man omdat hij het jochie met geweld onder handen heeft genomen, de vrouw omdat zij, maandenlang, niets deed om onheil af te wenden.

Uit de verklaringen van de jonge moeder – Miguel werd geboren op haar 18e verjaardag – en van getuigen is naar voren gekomen dat het jochie weinig ophad met zijn stiefvader, en dat Max op zijn beurt dat niet kon verkroppen. Volgens de officier van justitie heeft hij dat afgereageerd met geweld. Zelf heeft hij alleen toegegeven dat hij Miguel ooit hard tegen het hoofd had geslagen, een „corrigerende tik” op een handje had uitgedeeld en „uit speelsheid” het kind in een bil had gebeten „om hem te laten lachen”.

Jacqueline had wel vermoedens dat Max haar kind mishandelde. Ze durfde niet eens naar familie als Miguel weer onder de blauwe plekken zat, en evenmin naar de dokter omdat die misschien zou denken dat zij het jochie had mishandeld. Zij bleef gisteren het antwoord schuldig op de herhaalde en indringende vraag van rechtbankpresident mr. A.L. Diender: „Waarom deed u niets?!”

Gemakzuchtig
Jacqueline rijst uit de rapporten op als laks, gemakzuchtig en egocentrisch: in haar leven draait alles om haarzelf. Zij sloot haar ogen en oren voor wat zich onder haar dak afspeelde. Het kwam haar goed uit dat Max voor oppas speelde, want dan kon zij haar oude leventje van uitgaan en werk in de avonduren gewoon voortzetten.

Tragische bijkomstigheid: toen Miguel in oktober een armpje had gebroken – „uit zijn bedje gevallen” – had het ziekenhuis het meldpunt kindermishandeling ingelicht. Er werd een afspraak gemaakt voor 20 november. Toen was het kind net een dag dood. Bij sectie bleek dat beide armpjes gebroken waren geweest.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Heel erg vind ik dit zeg [puke] [puke] [puke]
 
Gereageerd door Maria op :
 
Dealen vanuit kinderwagen

De Duitse politie heeft deze week een 22-jarige man opgepakt die hasj verkocht vanuit een kinderwagen. Samen met zijn eveneens aangehouden 24-jarige vriendin ging de man geregeld een ´blokje om´, met in de kinderwagen behalve een kind van anderhalf ook voorraden drugs en geld
 
Gereageerd door Maria op :
 
Vrouw beroofd van logeerspullen

Een bejaarde vrouw (74) uit Amsterdam is beroofd van haar logeerspulletjes toen ze uitstapte op het treinstation Koog Bloemwijk in Koog aan de Zaan. De vrouw zat in de trein vanuit Amsterdam toen ze op station Zaandam vier jongens zag instappen.

De jongens doorzochten de hele trein en achtervolgden de vrouw toen zij uitstapte. Op het voetpad langs de spoorlijn bemerkte zij dat zij haar achtervolgden. De vrouw kreeg een harde duw in haar rug, waardoor zij viel.

Het viertal ging ervandoor met haar tas, de vrouw hulpeloos op de grond achterlatend. Het slachtoffer hield er schaafwonden en een pijnlijke heup aan over, de jongens een pyjama, een handdoek en een tandenborstel.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Winnaar 'wodka-marathon' drinkt zich dood

De winnaar van een 'wodka-marathon' in de Russische stad Volgodonsk heeft zijn prijs niet in ontvangst kunnen nemen, omdat hij zich letterlijk dooddronk. Zijn vijf rivalen belandden in het ziekenhuis, zo berichtte het persbureau Itar-Tass woensdag.

Toen de winnaar zijn prijs, tien flessen wodka, wilde ophalen, viel hij ter plekke dood neer. Het Openbaar Ministerie gaat de organisatoren van de wedstrijd voor doodslag vervolgen. De deelnemers van de wedstrijd werden in een bar uitgenodigd zoveel mogelijk halveliterglazen wodka te drinken. Ze mochten er worst en brood bij eten.

Het is niet bekend hoeveel de drinkebroers achterover hebben geslagen. In Rusland is het niet ongewoon dat een mannelijke drinker op een avond een liter tot zich neemt.

In 2002 overleden 40.000 Russen aan alcoholvergiftiging.
 
Gereageerd door Natasha op :
 
dat ahd ik ook gelezen ja, in de spits! ik lachte me helemaal suf! wat n ongelofelijke sufferd is die man zeg. Zowieso doe ik niet aan drink wedstrijdjes, ik win ze tog wel...... wuahahhahahaha

Liefs, Natas. [Love]
 
Gereageerd door Maria op :
 
Man gebruikt naam van moordenaar

Een 30-jarige Amsterdammer die zich een valse identiteit had toegeëigend, heeft zich heel wat ellende op de hals gehaald. Zonder het te weten, gebruikte de man namelijk de alias van een Amerikaanse moordenaar.

Deze man staat sinds kort internationaal gesignaleerd. De Amsterdammer werd dan ook met veel bombarie naar het politiebureau meegenomen na het plegen van een simpele verkeersovertreding op de Amstelveenseweg. Zoals wel vaker wanneer de man met de politie in aanraking kwam, gaf hij de valse naam Brown op. Hij zei Amerikaan te zijn. Politiemensen dachten vervolgens dat zij met de moordenaar hadden te maken en sloegen hem onmiddellijk in de boeien.

„Normaliter bedient deze meneer zich graag van de identiteit van de heer Brown, maar toen hij hoorde waarvoor hij deze keer was opgepakt, wist hij niet hoe snel hij zijn echte naam moest onthullen”, aldus politiewoordvoerder R. Moes. „Hun geboortedata liggen ook nog eens dicht bij elkaar, dus agenten dachten echt dat ze de Amerikaanse moordenaar te pakken hadden.”

Na een half uur werd duidelijk dat de verdachte niet de gezochte moordenaar was. De namaak mr. Brown is met een proces-verbaal voor zowel de overtreding als het opgeven van een valse naam huiswaarts gestuurd.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Al is de leugen nog zo snel....
 
Gereageerd door Natasha op :
 
WAT N KNEUS ahahahhaha

btw dou echt n actie voor mij zijn eej..... niet dat ik dat nou doe ofzo maar goed....

hahahaha [Smile] leuke stukkies zijn dit!
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Hardnekkige koffieklant krijgt zes maanden cel

Een 24-jarige man uit Dongen die het personeel van een supermarkt in zijn woonplaats tot wanhoop dreef, is woensdag door het gerechtshof in Den Bosch veroordeeld tot zes maanden cel. De man had een toegangsverbod, maar trok zich daar niets van aan.

Hij werd in mei door de rechtbank in Breda veroordeeld tot tbs met dwangverpleging maar ging hiertegen in beroep. In februari en maart ging de man vrijwel dagelijks een kopje koffie drinken bij een filiaal van de Konmar. Hij kwam ook in delen van de winkel die niet voor het publiek bestemd zijn en maakte zich schuldig aan diefstal van een amandelbroodje en vernieling van een koffiebekerhouder.

Omdat andere klanten de winkel begonnen te mijden, legde de winkel hem een toegangsverbod op, maar dat hield hem niet tegen. Uit een psychiatrisch rapport bleek dat hij zonder langdurige gedwongen behandeling vrijwel zeker door zou gaan met zijn gewoonte, want zelf vond de man zijn gedrag heel normaal.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Artsen verbaasd over vastende fakir

Een 70-jarige Indiase man die naar eigen zeggen al decennia niet eet of drinkt is door verbaasde artsen in de westelijke stad Ahmedabad in een topconditie verklaard. Ze onderzochten de 'fakir', die in een grot leeft, tijdens een opname in een ziekenhuis.

Gedurende het tien dagen durende verblijf in het ziekenhuis at en dronk de man niets. Hij ging evenmin naar het toilet, aldus de BBC dinsdag. Het enige vocht dat Prahlad Jani kreeg toegediend was om zijn mond te kunnen spoelen. De doktoren zagen er op toe dat de man geen druppel inslikte. Volgens de onderzoekers maakte de 'patiënt' gek genoeg wel enige urine aan, maar die werd weer door het lichaam opgenomen.

Volgens de topfitte bejaarde kan hij overleven omdat hij een gat in zijn gehemelte heeft, waaruit een 'levenselixer' zou vloeien. De artsen, die dat gat nog niet hebben ontdekt, zeggen op korte termijn nader onderzoek te willen doen naar deze bewering.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Winkeldief betrapt met 177 pakjes sigaretten

Een Duitse winkeldief is vrijdag tegen de lamp gelopen met 177 pakjes sigaretten in zijn broek. Winkelpersoneel werd wantrouwig toen ze de man vreemd zagen lopen en waarschuwde de politie.

Volgens een politiewoordvoerder in de plaats Olpe had de man zijn broek letterlijk gevuld met de sigaretten. Drie handlangers probeerden de opvallende bobbels in zijn broek te verbergen door er kranten voor te houden.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Familie probeert levende aids-patiënt te begraven

Familieleden van een stervende aids-patiënt in de Indiase plaats Karur hebben geprobeerd de man levend te begraven. Ze haalden de aids-patiënt uit het ziekenhuis, waar hij was ontslagen om thuis te sterven.

Zijn familie vreesde echter besmet te raken met het HIV-virus en reed hem rechtstreeks naar de begraafplaats. De familieleden groeven een graf, maar werden onderbroken door de beheerder van de begraafplaats. Die zag dat de patiënt nog tot de levenden behoorden en liet hem weer naar het ziekenhuis brengen.

Nadat de man daar donderdag was overleden, is hij begraven in hetzelfde graf dat zijn behulpzame familieleden hadden gedolven, meldde vrijdag de Indiase krant The Asian Age.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Moord Holly en Jessica was ,,een ongeval''

De man die wordt verdacht van de moord op de Britse tienjarige meisjes Holly en Jessica heeft maandag voor de rechtbank erkend voor de dood van het tweetal verantwoordelijk te zijn. Dat meldde de Britse omroep BBC maandag.

Volgens Ian Huntley, die voor de eerste keer in het proces zelf sprak, was er echter sprake van een ongeval. Hij ontkende dat hij beiden heeft vermoord. Een van de meisjes had een bloedneus en Huntley had aangeboden het duo te helpen, zo had zijn advocaat al eerder gezegd. In Huntleys huis gingen ze naar de badkamer. Holly zou vervolgens per ongeluk in het bad zijn gevallen waarin een laag water stond voor het baden van de hond van de verdachte.

Holly zou met haar hoofd tegen de badrand zijn geslagen en daardoor zijn overleden. Door de val van haar vriendin raakte Jessica volgens de advocaat in paniek. Om haar geschreeuw te stoppen zou Huntley zijn hand op haar mond hebben gelegd. Kort erop gaf ook zij geen teken van leven meer. Huntley zei maandag dat ook hij in paniek was geraakt. Daarom heeft hij ook gepoogd de lijken van de kinderen te verstoppen.

De Britse pers staat al weken bol met nieuws over de rechtszaak. De zoektocht naar de twee vermiste meisjes in augustus vorig jaar en de vondst van hun lijken veroorzaakte grote maatschappelijke onrust.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Veroordeelde pedofiel snijdt kindertatoeage van borstkas

De veroordeelde pedofiel G. van D. uit het Groningse dorp Zuidwolde heeft het getatoeëerde portret van een van zijn slachtoffers met een scheermes van zijn borst gesneden. Dat heeft zijn advocaat, mr. E. de Mare, dinsdag bevestigd. De 45-jarige Van D. werd in 2002 veroordeeld tot vijf jaar cel en tbs wegens seksueel misbruik van vijf kinderen. Ook moest hij de beeltenis van de jongen op last van de rechter van zijn borstkas laten verwijderen.

De tatoeage moest eind vorig jaar al zijn verdwenen, maar door geruzie over de operatiekosten duurde dat veel langer. Van D. beweerde de ingreep niet te kunnen betalen. Justitie en de advocaat van de kinderen betwijfelden dat, omdat hij vlak voor zijn detentie zijn huis had verkocht.

Op zijn borst en armen had Van D. verschillende hoofden laten tatoeëren van kinderen die hij had misbruikt. Onder het hoofd van de tatoeage die hij moest verwijderen, stond de tekst "I will love you forever" en de data van het begin en einde van hun relatie, zoals Van D. hun contact zag. Van D. vertelde kinderen die hij benaderde dat het een foto van zijn overleden zoontje was.

De rechtbank stelde de jongen in het gelijk dat hier sprake was van aantasting van het portretrecht en dat er inbreuk werd gemaakt op de persoonlijke integriteit van het slachtoffer. Van D. heeft bekend dat hij zich de afgelopen jaren heeft vergrepen aan een groot aantal jongetjes. Bij zijn aanhouding in 2001 werd in zijn woning een grote hoeveelheid pornografisch materiaal gevonden, waaronder veel foto's van de slachtoffertjes.

De man was al eerder veroordeeld wegens pedofilie maar is daarna doorgegaan met zijn activiteiten. Een aantal kinderen werd behalve seksueel misbruikt ook ernstig mishandeld. Een van de slachtoffers kreeg kokend water over zijn geslachtsdeel uitgegoten.

"Het ziet er niet goed uit", stelt raadsman De Mare over de borstkas van zijn cliënt. "De wond is niet mooi geheeld. Maar het voelt voor hem wel als een opluchting dat de tatoeage nu van zijn lichaam is verdwenen. Als justitie had meegewerkt, was wat ons betreft dat al veel eerder gebeurd." Van D. heeft altijd gesteld dat hij geen geld had voor de operatie, die hij volgens het vonnis zelf zou moeten betalen.

De jongen van wie het gezicht op de borstkas van Van D. stond gekerfd reageert opgelucht. "Het was voor hem een misselijkmakend idee", stelt zijn advocaat, mr. L. Poortman. "Als zij samen waren, haalde Van D. wel eens een mes langs de tatoeage. Dat voelde natuurlijk als een bedreiging voor hem."

De misbruikte jongen is niet van plan achter de dwangsom aan te jagen die Van D. hem nog schuldig is. Wel wil raadsvrouw Poortman nog een schriftelijke medische verklaring, zoals in het vonnis stond gemeld. Volgens advocaat De Mare probeert zijn cliënt zo snel mogelijk aan dat verzoek te voldoen.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Duitse striptease op vliegveld Caïro

Een Duitse vrouw heeft woensdag een striptease gegeven op het vliegveld van Caïro. De 44-jarige vrouw ging uit de kleren toen ze al uren aan het wachten was op haar vlucht naar Frankfurt.

Volgens omstanders leek het erop dat ze op dat moment een zenuwinstorting nabij was. De Duitse vrouw kreeg niet lang na het begin van haar 'show' onder dwang een spuitje toegediend door een Egyptische arts. Na enkele uren slaap werd ze overgedragen aan de Duitse ambassade in Caïro.

In het islamitische Egypte heerst er een taboe op het vertoon van vrouwelijk bloot.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Dodelijke steekpartij na woorden met fietser

De 28-jarige Rotterdammer die zondagmorgen 23 november in de Rosestraat overleed aan de gevolgen van een steekpartij, is waarschijnlijk neergestoken omdat hij enkele opmerkingen maakte tegen de dader. Dat zei maandag de politie, die de zaak in onderzoek heeft.

Uit het onderzoek is gebleken dat de man na een avondje stappen naar huis liep. Onderweg belde hij met zijn mobiele telefoon een vriendin. Zij hoorde de man praten tegen een passerende fietser.

Hij zei "jee, die is behoorlijk van het paadje af". Op de vraag of hij een bekende tegenkwam, zei hij: "Nee joh, er fietst hier een gek." Tegen de fietser hoorde ze hem zeggen: "Kijk uit man, dadelijk val je nog." De vriendin hoorde vervolgens aan geluiden door de telefoon dat er gevochten werd. Na een gesmoorde kreet werd de verbinding verbroken.

De man werd vervolgens om even na zes uur door voorbijgangers gevonden. Hij overleed ter plaatse aan meerdere steekwonden. Het slachtoffer was beroofd van telefoon en portemonnee. De politie vermoedt door de taal dat de dader van allochtone afkomst is. Opsporing Verzocht besteedt maandagavond aandacht aan de zaak.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Politie pakt paardenverkrachter op

Een man uit Heiloo is zondag opgepakt wegens het verkrachten van een merrie. Dat meldt het Noordhollands Dagblad maandag.

Een paardenverzorger ontdekte de man in een stal in Heiloo en alarmeerde de politie. De man heeft inmiddels toegegeven het bewuste paard seksueel misbruikt te hebben.

Een dierenarts heeft het paard onderzocht en constateerde een lichte zwelling van het geslachtsdeel.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Kerstman in Krefeld blijkt heroïnedealer

De politie van het Duitse Krefeld heeft in de zak van een plaatselijke kerstman een opmerkelijke vondst gedaan. De man gebruikte zijn rood-witte vermomming als dekmantel voor het dealen van heroïne, zo maakte de lokale autoriteiten woensdag bekend.

De 33-jarige man stond al eerder onder verdenking en werd daarom door agenten in burger in de gaten gehouden. Bij zijn arrestatie bleek de man enkele grammen drugs bij zich te hebben. Hij heeft inmiddels bekend.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Dolleman schept vrouw met auto

De politie is op zoek naar een 35-jarige man die in de nacht van donderdag op vrijdag in Etten-Leur een vrouw met zijn auto zwaar heeft verwond.

De man had op de Koperwiek eerst met een bijl de auto van zijn ex-werkgever zwaar beschadigd. Daarna schepte hij in zijn eigen auto een van de bewoonsters van de straat. Zij kwam buiten kijken wat er aan de hand was.

De man werkte bij een koeriersbedrijf en werd zes weken geleden ontslagen. Hij had daardoor problemen gekregen met zijn ex-werkgever, aldus de politie. De spanning bij de voormalige werknemer liep steeds hoger op. Nadat hij de wagen van zijn ex-baas had vernield, reed hij met hoge snelheid rondjes in die buurt. De 32-jarige vrouw stond op straat en merkte de auto te laat op.

De vriend van de vrouw kon voorkomen dat de man een tweede keer over haar heen reed. Hij wist haar voor de aanstormende auto van de straat te trekken. Volgens de politie is de vrouw met bekkenletsel, gebroken ribben en een hersenbeschadiging opgenomen in een ziekenhuis in Breda.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Levenslange eis voor inmetselen vrouw

In het Duitse Dresden begint maandag het geruchtmakende proces tegen een 27-jarige man, die ervan verdacht wordt een 58-jarige vrouw te hebben vermoord en ingemetseld in haar eigen huis.

Medio 2002 kocht de verdachte een vrijstaand huis van een pensioengerechtigde vrouw, de koopaktes brachten diverse mensen echter aan het twijfelen. Toch bleek de man het huis op gegeven moment in zijn bezit te hebben en ging hij er wonen.

Buren merkten op dat de 58-jarige vrouw sinds 19 september 2002 niet meer gezien was. Haar in Hessen wonende dochter deed aangifte van vermissing op 27 oktober van dat jaar. Omdat de politie bij een huiszoeking bloedsporen ontdekte, werd de 'eigenaar' van het huis aangehouden en vastgezet. Er volgde een grote zoekactie in de wijde omgeving van de woning.

Familie en vrienden van de vermiste vrouw wezen steeds vaker op het vermoeden van een ernstig misdrijf. Een speciale speurhond van de Moordcommissie van de politie Dresden bracht op 7 mei 2003 uitsluitsel: In een wand van het woonhuis werd het sterk vergane, in dekens en aluminiumfolie gewikkelde lijk van de gezochte vrouw aangetroffen.

Zij blijkt direct na de moord op 20 september 2002 ingemetseld te zijn in haar eigen woning. De verdachte zal maandag terecht moeten staan voor moord met voorbedachte rade (motief jaloezie) en valsheid in geschrifte. Een levenslange gevangenisstraf zal waarschijnlijk na zestien verhandelingsdagen door de rechter worden uitgesproken.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Vrouw aangerand in eigen auto

In Roermond is van vrijdag op zaterdag een vrouw aangerand terwijl ze in haar auto voor het verkeerslicht stond te wachten.

Het gebeurde op de Bredeweg in Roermond. Terwijl de vrouw voor het verkeerslicht stond te wachten, kwam er een ongeveer 22-jarige man naar haar auto toegelopen. Hij trok de deur open en probeerde de vrouw naar buiten te sleuren. De vrouw verzette zich hevig en wist uiteindelijk met geopend portier weg te rijden. Zelf bleef ze ongedeerd, maar haar trui was kapot getrokken. De politie wil graag weten of er meer vrouwen in die nacht zijn lastig gevallen door mogelijk dezelfde persoon.
 
Gereageerd door Maria op :
 
Ben je dan als vrouw ook niet eens meer veilig in je eigen auto? Lekkere wereld wordt het. [Mad]
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Arrestatie na vuurwerk in jaszak kind

In Amsterdam-Oost heeft de politie een 14-jarige knul opgepakt die afgelopen zaterdagmiddag in de jaszak van een 11-jarig kind een brandend stuk vuurwerk had gestopt. Het team van de wijkrecherche in Oost had na het incident de zaak in onderzoek genomen. Toen bekend was wie de mogelijke dader was gelastte de Officier van Justitie de arrestatie. De knaap werd daarop van zijn bed gelicht.

De verdachte stond met wat vrienden vuurwerk af te steken, toen hij zonder reden een stuk vuurwerk in de jas van het toevallig passerende kind stopte. Door de ontploffing raakte de 11-jarige lichtgewond; de jas werd geheel vernield.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Familie tegenpartij mishandelt advocaat met ijspriem

De Utrechtse advocaat B. Tomlow is maandag mishandeld na afloop van een rechtszaak die diende voor het kantongerecht aan het Janskerkhof in Utrecht. De raadsman was namens een verhuurder aanwezig geweest bij een proces over een huisuitzetting. Na afloop vielen familieleden van de man die zijn huis mogelijk uit moet, hem en een medewerker van de verhuurder buiten de rechtbank aan, zo verklaarde Tomlow maandag.

Twee mannen en twee vrouwen schopten de advocaat stevig. Toen een van hen met een ijspriem wilde uithalen, wist Tomlow de steek af te weren, waardoor hij alleen in zijn arm werd geraakt. De politie meldde dat twee vrouwelijke verdachten zijn aangehouden. Naar de mannen zoekt zij nog.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Belg noemt kind 'Lente'

Belgen geven hun baby's steeds verschillender en merkwaardiger namen. De namen 'Lente', 'Summer' en 'Winter' zijn al opgedoken, evenals 'Zen' en 'Liefde'.

De trend is dinsdag gemeld door het Belgisch Nationaal Instituut voor de Statistiek, die alle namen van borelingen in 2002 heeft verzameld. Het aantal verschillende namen nam 4 procent toe, terwijl het aantal geboorten 2 procent afnam.

Enkele ouders vernoemden hun kind naar populaire sporters: kinderen heten nu Zinedine (een Franse voetballer) en Armstrong (een Amerikaanse wielrenner). De zangeressen Shakira, Britney en Beyonce zijn ook meermalen vernoemd. Shakira is zelfs de hoogste nieuwkomer in de namenlijst van Vlaanderen: die staat op de 67ste plaats.

De meestgekozen namen voor jongens en meisjes in België bleven echter Thomas en Laura. Per regio zijn er wel verschillen. In Vlaanderen kiezen ouders het meest voor Robbe en Amber. In het Franstalige Wallonië zijn Léa en Thomas het gewoonst.

In de hoofdstad Brussel is de naam Mohamed al jaren het populairst voor jongens en Sarah is dat tegenwoordig voor meisjes. Een sterke terugval maakt in Brussel de naam Oussama. In 2001 stond die nog op de negentiende plaats in Brussel, in 2002 is die gezakt naar de 83e plaats.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Meisje (10) dood door groepsverkrachting

Afgelopen weekeinde is een 10-jarig meisje uit Maleisië overleden tijdens een groepsverkrachting. De maandageditie van de krant The Straits Times uit Singapore meldt dat bij de verkrachting, die plaatsvond in de deelstaat Johor, drie mannen betrokken waren.

Inmiddels zijn twee van de drie daders gearresteerd. Het gaat om mannen van 46 en 27 jaar oud. Het slachtoffer, de dochter van een lokale leider van de regeringspartij, werd op sterven na dood gevonden op de vloer van een toilet en overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Deze zaak heeft in Maleisië tot veel maatschappelijke ophef geleid. Nog geen twee weken geleden werd elders in het land ook al een 10-jarig meisje verkracht en gedood. Verscheidene organisaties pleitten toen voor hogere straffen, het verplicht castreren van daders of een verbod op seks en geweld op televisie.

Het aantal gevallen van verkrachting in Maleisië is in de afgelopen jaren flink gestegen. In 2002 werden 1418 verkrachtingen geregistreerd, tegen 1210 in 2000. Dit blijkt uit gegevens van de Maleisische politie. In de meeste gevallen waren de slachtoffers nog geen zestien jaar oud.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
15-jarige verkracht zijn moeder

Een 15-jarige Engelse tiener heeft gisteren geschiedenis geschreven door de eerste tiener te zijn die voor het gerecht moest verschijnen vanwege het verkrachten van zijn moeder. De knul, wiens naam niet openbaar gemaakt mag worden, heeft bekend zich aan zijn 36-jarige moeder te hebben vergrepen.

Het incident vond plaats toen de jongen thuis kwam voor zijn weekendverlof uit de jeugdkliniek in Cornwall. De rechter Jonathan Durham Hall vertelde dat hij in de gehele wetsgeschiedenis geen andere zaak had kunnen vinden waarin een jongen veroordeeld werd voor eenzelfde vergrijp.

De rechter wilde alles op alles zetten om tot een verklaring te komen van dit misdrijf. Onder meer psychiaters en maatschappelijk werkers moesten hier een verklaring voor zien te vinden.

De moeder heeft aangegeven dat ze haar zoon opgesloten wil zien. Niet voor straf overigens, maar omdat ze hoopt dat de jongen geholpen kan worden met zijn problemen. De jongen wordt voorlopig vastgehouden tot de uitspraak. Deze staat voor volgende maand gepland.(fok)
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Vrouw wordt geslagen door man met spijt

Een 22-jarige vrouw uit Heiloo heeft maandag van een onbekende man niet alleen een klap in haar gezicht gekregen, ze kreeg als goedmakertje ook nog eens dertig euro van hem.

De vrouw reed rond half negen op haar fiets toen een man, eveneens op een fiets, haar tegemoet kwam. Hij stopte en gaf de vrouw plotseling een klap in het gezicht. Hij verontschuldigde zich met de woorden: "sorry, maar ik heb ruzie met mijn vriendin." De vrouw fietste na het incident verder, maar werd kort daarna weer door de man ingehaald. Hij zei nogmaals "sorry" en stopte dertig euro in haar tas.

Behalve een pijnlijke wang hield het slachtoffer niets over aan de klap, maar ze heeft vandaag alsnog aangifte gedaan van mishandeling.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Man zet stiefzoon aan tot moord op broertje

In Pennsylvania (Verenigde Staten) is een 36-jarige man aangehouden die middels een videoband heeft geprobeerd zijn tienjarige stiefzoon aan te zetten tot moord op zijn vierjarige broertje.

Op de video roept de man zijn stiefzoon op zijn broertje te verstikken met een kussen of hem te wurgen. De man zou de video diverse keren hebben afgedraaid terwijl de jongen sliep.

De video kwam aan het licht door de vrouw van de verdachte; zij vond de band en bracht deze naar de politie. De jongen heeft aangegeven zich alleen te kunnen herinneren dat hij tijdens zijn slaap stemmen hoorde. Waarom de man overging tot het maken en afspelen van de video is nog niet duidelijk.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Bejaarde man verdacht van misbruik 3-jarige

Een 75-jarige man is in Amsterdam gearresteerd op verdenking van seksueel misbruik van een 3-jarig meisje. De verdachte, buurman van het kind, paste korte tijd op de kleuter op, zo maakte de politie vrijdag bekend.

Toen de moeder thuiskwam, ontdekte zij verwondingen bij haar dochtertje en raadpleegde een arts. Deze stelde het misbruik vast, waarna de politie werd ingeschakeld. De bejaarde oppas wordt vrijdag voorgeleid bij de officier van justitie en heeft zijn daad inmiddels bekend.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Scholier maandenlang mishandeld en gefilmd

In het Noord-Duitse Hildesheim hebben vier zeventienjarige jongens vandaag bekend een klasgenoot op school maandenlang te hebben mishandeld en hem naakt te hebben gefilmd. Vijf andere scholieren zouden soms hebben meegedaan.

De achttienjarige jongen zou vaak tijdens pauzes in een opslagruimte geslagen zijn met ijzeren staven, stokken en andere voorwerpen. Daarna werd hij gedwongen om zijn naakte, geschonden lichaam te laten zien voor de camera.

De mishandeling zou een publiek geheim zijn op de school voor beroepsonderwijs; meer dan eens keken andere leerlingen toe zonder in te grijpen. Toen het viertal de opnamen van de jongen echter op internet zette brak de hel los. De hele klas is meegenomen voor verhoor op het politiebureau. Het slachtoffer wordt behandeld door psychiaters.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Foto's groepsverkrachting leiden tot arrestaties

Een aantal mannen in Salt Lake City kon worden gearresteerd nadat ze de foto's van hun groepsverkrachting van een 13-jarig meisje wilden laten ontwikkelen bij een fotozaak. Een medewerker van de één uur service zag op enkele pornografische foto's van de mannen een jong meisje, en waarschuwde daarop direct de politie. Agenten van de afdeling zedenzaken stelden vast dat op de foto's een groepsverkrachting te zien was. Het meisje leek bovendien bewusteloos te zijn. In samenwerking met een team van politie die zich speciaal bezighoudt met straatbendes konden de mannen worden geïdentificeerd.

Drie van de betrokken mannen, alle drie in de leeftijd tussen de twintig en de dertig, zijn inmiddels gearresteerd en de politie is nog op zoek naar een vierde verdachte. De autoriteiten maakten bekend dat de mannen waarschijnlijk verkrachting en seksueel misbruik van een minderjarige ten laste zal worden gelegd. Over de identiteit of de toestand van het meisje werd niets bekend gemaakt.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Australisch jongetje in de fik gestoken

Een 12-jarig Australisch jongetje is in brand gestoken omdat hij weigerde zijn portemonnee aan een rover af te geven. In de portemonnee zat een huissleutel, en hij wilde zijn moeder de stress van een inbraak besparen. Toen hij weigerde om zijn knip te overhandigen, met daarin vijf australische dollars, werd hij tegen de grond geschopt, overgoten met een brandbare vloeistof en aangestoken, aldus de politie. Een man die hem hoorde gillen schoot hem te hulp en doofde de vlammen.

Het jongetje is opgenomen in het Royal Children's Hospital in Brisbane met verbrandingen aan zijn bovenlijf, armen en vingers, en verschroeid haar. De verwondingen schijnen nog mee te vallen.

De politie is op zoek naar de teenager die de knaap in brand stak. Het gaat om een jongen van tussen de 14 en 16 jaar oud.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Cubanen varen in omgebouwde oldtimer naar VS

Elf Cubanen, onder wie vijf kinderen, hebben geprobeerd over te steken naar de Verenigde Staten in een omgebouwde oldtimer. De Amerikaanse kustwacht onderschepte de vluchtelingen in de tot boot omgebouwde Buick, aldus lokale media in de VS.

De Kustwacht heeft de Buick tot zinken gebracht, meldde de krant Miami Herald. De opvarenden zullen worden teruggestuurd naar Cuba, zo zouden overheidsfunctionarissen hebben verklaard tegen een door de krant opgevoerde activist voor Cubanen in ballingschap in de VS.

Vier van de elf opvarenden hadden al eerder geprobeerd om in een oldtimer over te varen naar de Verenigde Staten. In juli trachtten ze in een omgebouwde Chevrolet pick-up-truck uit 1951 de VS te bereiken. Ook toen stak de Amerikaanse kustwacht er een stokje voor.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Twee jaar cel voor doodgooien baby

In Maastricht is een 28-jarige Somaliër veroordeeld tot twee jaar celstraf, wegens het doodgooien van een baby. Bovendien krijgt de man TBS. De rechter acht bewezen dat de man vorig jaar april zijn zestien maanden oude nichtje van een flat in Sittard gooide.

De straf is conform de eis van de officier van justitie. De Somaliër was pas één dag in Nederland, toen hij de baby vanaf de vijfde etage naar beneden gooide. Zelf zei hij dat stemmen in zijn hoofd hem tot de daad dwongen.

De baby was op slag dood. De rechtbank nam het oordeel van het Pieter Baan Centrum over dat de man tijdens zijn daad sterk verminderd toerekenings-vatbaar was.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
quote:
Origineel van NiMS:
Twee jaar cel voor doodgooien baby

In Maastricht is een 28-jarige Somaliër veroordeeld tot twee jaar celstraf, wegens het doodgooien van een baby. Bovendien krijgt de man TBS. De rechter acht bewezen dat de man vorig jaar april zijn zestien maanden oude nichtje van een flat in Sittard gooide.

De straf is conform de eis van de officier van justitie. De Somaliër was pas één dag in Nederland, toen hij de baby vanaf de vijfde etage naar beneden gooide. Zelf zei hij dat stemmen in zijn hoofd hem tot de daad dwongen.

De baby was op slag dood. De rechtbank nam het oordeel van het Pieter Baan Centrum over dat de man tijdens zijn daad sterk verminderd toerekenings-vatbaar was.

die gast zelf van de flat gooien of trugsturen naar somalië. Dit is toch niet meer normaal zeg...beetje jonge kinderen doodmaken [Mad]
 
Gereageerd door misterm op :
 
:S
 
Gereageerd door misterm op :
 
huh?
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Inwoner Hoorn steekt moeder dood

Een 21-jarige man uit Hoorn heeft zaterdag zijn 51-jarige moeder neergestoken. De vrouw overleed later die dag in het ziekenhuis. Zo heeft de politie zondag bericht.

Waarom de man zijn moeder heeft doodgestoken is nog niet bekend. De man raakte zelf ook gewond aan zijn buik en been. Hij is overgebracht naar het penitiaire ziekenhuis in Scheveningen, waar hij in verzekering is gesteld.

De hulpdiensten konden zaterdag vrij moeilijk bij het slachtoffer komen. Volgens de politie waren ongeveer twintig mensen behoorlijk in paniek op de plek des onheils toen de agenten daar aan kwamen. De zoon stond in een bedreigende houding met het mes in zijn handen naar zijn moeder gekeerd. De politie moest pepperspray gebruiken om hem daar weg te krijgen. Pas daarna kon het ambulancepersoneel bij de vrouw komen.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Saudisch meisje huilt stenen

Artsen in Saudi-Arabië onderzoeken een achtjarig meisje dat sinds een maand stenen huilt. Tot nu toe heeft de medische wetenschap daar geen verklaring voor kunnen vinden, zo meldde vrijdag de Saudi Gazette.

Het verschijnsel is vastgelegd op een videoband. Volgens de artsen is Mara kerngezond. Haar vader heeft tot nu toe acht stenen geteld die uit haar ogen rolden, zo groot als een graankorrel.

Laboratoriumonderzoek heeft aangetoond dat het niet om stenen gaat zoals die in de natuur voorkomen. De harde tranen bestaan grotendeels uit calcium, magnesium, koolstof en urinezuur. De materie is nu voor verder onderzoek naar een geologisch instituut gebracht.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Oostenrijkse bomexperts deactiveren vibrator

Oostenrijkse politiebeambten hebben donderdag explosievenexperts ingeschakeld toen ze een verdacht gezoem hoorden komen uit de kofferbak van een auto op een parkeerplaats langs de snelweg. Zij dachten aan een bom, maar de boosdoener bleek een ingeschakelde vibrator.

De brommende koffer bevatte geen explosief materiaal, wel pornoblaadjes en andere spannende speeltjes, zo meldde het Oostenrijkse persbureau APA.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Inbreker bakt visje

Een 45-jarige inbreker uit Amsterdam heeft zichzelf verraden door het bakken van een visje. Hij was in de nacht van vrijdag op zaterdag een woning aan de Oudenhovensestraat in Dordrecht binnengeslopen.

De 40-jarige bewoonster, die op zolder lag te slapen, werd wakker van een gebakken vislucht. Toen zij beneden ging kijken, zag ze een man achter haar fornuis staan. De insluiper bleek al een visje te hebben gegeten en was een tweede aan het bakken.

In een rugzak ontdekte de bewoonster een paar flessen drank die de man mee wilde nemen. Ze probeerde de inbreker een tijd aan de praat te houden, maar de man wist te ontkomen. Met behulp van een politiehond werd de verdachte even later in de bosjes opgespoord. Volgens de politie is hij aangehouden en ingesloten.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Nieuw wereldrecord tabaksnuiven

Op het wereldkampioenschap tabaksnuiven in het Duitse Kucha is gisteren een nieuw record behaald. Titelverdediger Heinrich Kugler uit Duitsland wist in één minuut tijd 4,995 gram tabak naar binnen te snuiven. Een verbetering van het oude record met 0,015 gram.

Op het WK tabaksnuiven krijgen deelnemers één minuut de tijd om zoveel mogelijk van de gekregen vijf gram tabak op te snuiven. Elke kruimel die naast het papiertje valt levert minpunten op en niezen leidt tot diskwalificatie.

De deelnemers aan de veertiende editie van deze wedstrijd, waaronder vijftig vrouwen, kwamen uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Vooral in de Duitse deelstaat Beieren, waar de recordhouder vandaan komt, is het tabaksnuiven tot een kunst verheven, gepaard gaande met een speciale techniek.
 
Gereageerd door NiMS op :
 
[Roll Eyes]
 
Gereageerd door Djuna op :
 
als ik nou op een dag echt geen doel meer in me leven heb dan kan ik altijd nog proberen het record tabaksnuiven te verbreken..
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Gedetineerde graaft tunnel naar gevangenis

Een gedetineerde in Portugal heeft zich misrekend. Hij wilde een tunnel naar de vrijheid graven, maar het gat liep in de richting van de binnenplaats van het gevangeniscomplex.

Het begin van de tunnel is onder een cel ontdekt, meldde een woordvoerder van de gevangenis in Coimbra vrijdag aan Portugese media. De 28-jarige gevangene zit sinds 1996 vast voor roof. Meteen na zijn opsluiting had hij al een uitbraakpoging ondernomen. Hij is tot zeventien jaar veroordeeld.

whahaha geniaal dit...denk je ontsnapt te zijn kom je uit op de binnenplaats van de gevangenis
 
Gereageerd door Djuna op :
 
dat soort dingen gebeuren normaal alleen in tekenfilms.. ik vind t wel een btje zielig voor die man.. hij had zo zen best gedaan!!!
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Het blijft wel een gevangene. Dus hij zit niet voor niets vast.
 
Gereageerd door Djuna op :
 
hoe zou hij dat gat hebben gegraven.. ik neem aan dat t wel opvalt als iemand daarmee bezig is
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
quote:
Origineel van Djuna:
hoe zou hij dat gat hebben gegraven.. ik neem aan dat t wel opvalt als iemand daarmee bezig is

Zie je wel weer dat de politie in ortugal niet zo goed is als in NL...maar wat me verbaasd is dat er niet bijstaat hoever die moest graven (erg jammer) want je moet toch wel zo nu en dan lucht hebbe [Confused]
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Messteek om tv-zender

Een 31-jarige vrouw in Berlijn heeft woensdagavond haar man met een mes in het hoofd gestoken omdat deze weigerde op de televisie van zender te veranderen. Hij moest en zou naar Duitsland - Tsjechië kijken, zij wilde dat niet.

De politie heeft de vrouw inmiddels gearresteerd en het keukenmes in beslag genomen. De man werd behandeld in een ziekenhuis, maar kon daar vrij snel weer vertrekken.

je zal maar zo'n vrouw moeten hebbe zeg... [Razz]
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Indiase zussen eten 'bezeten' vader op

Twee Indiase zussen hebben hun vader gedood en vervolgens gedeeltelijk opgegeten. Dat meldde de Indiase krant The Telegraph maandag. De twee vrouwen vermoedden dat hun vader door een duivel bezeten was en meenden zo de kwade geest in hem te doden.

Nadat zij hun vader geketend hadden, vermoordden de zussen hem. Vervolgens dronken zij zijn bloed en aten enkele van zijn organen op. Het hele gezin was op de hoogte van de gang van zaken en lijkt er volgens de Indiase politie mee te hebben ingestemd.

De 22-jarige Yasmin en haar 25-jarige zus Taslima wisten hen ervan te overtuigen dat Iblis, een kwade djinn of geest uit de islamitische mythologie, bezit had genomen van de man. De vrouwen staan inmiddels onder psychiatrische behandeling.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Japanner verorbert meer dan vijftig hotdogs

Een 26-jarige Japanner heeft zondag in New York in twaalf minuten tijd 53,5 hotdogs naar binnen gewerkt. Hij vestigde daarmee een nieuw 'wereldrecord' en won voor het vierde jaar achtereen een plaatselijke (vre)eetwedstrijd.

Takeru 'Tsunami' (Vloedgolf) Kobayashi, amper zestig kilo zwaar, gebruikt een speciale techniek. Hij snijdt de worstenbroodjes door de helft voor hij ze opeet. Zijn vorige record dateerde van 2002 toen hij 50,5 hotdogs verorberde.

Een andere Japanner eindigde tweede met het eten van 38 worstenbroodjes. Verrassende derde was een 36-jarige Amerikaanse, Sonya Thomas, die met haar 45 kilo 32 hotdogs wegwerkte en daarmee het wereldrecord voor vrouwen verpletterde. De wedstrijd wordt sinds 1916 jaarlijks georganiseerd op 4 juli, Independence Day, door de Newyorkse hotdogfabrikant Nathan.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Chirurg hakt penis van patiënt in drieën

Een Roemeense chirurg heeft tijdens een operatie in een vlaag van verstandsverbijstering de penis van een patiënt geamputeerd en in drie stukken gesneden. Dat meldde het ziekenhuis van de hoofdstad Boekarest vrijdag.

Naum Ciomu is een vooraanstaand chirurg en hoogleraar in de anatomie. De vrouw van de 34-jarige patiënt zal de dokter aanklagen. Ciomu is in afwachting van de uitkomst van een onderzoek naar het incident op non-actief gesteld.

Je zal maar zo'n dokter hebbe [Razz]
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Ik had dit al eerder gehoord ja, maar weet iemand ook de motivatie?
 
Gereageerd door Djuna op :
 
misschien was ie jaloers op de lengte van die geamputeerde lul dus wilde hij em wel ff in stukkies hakken omdat ie t niet kon aanzien... slaat nergens op maar die actie slaat ook nergens op dus ja..
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Zweedse kinderen drinken zeep om dronken te worden

Jeugdige bezoekers van een popfestival in het Zweedse Karlshamn zijn ziek geworden na het consumeren van alcoholhoudende zeep die zij uit de toiletten hadden ontvreemd. Dat berichtte het lokale dagblad Blekinge Laens Tidning dinsdag.

De kinderen wilden graag dronken worden. Ze dachten dat te kunnen bereiken door de zeep, die 62 procent alcohol bevat, te mengen met een populaire energiedrank. Een veertienjarig meisje moest in een ziekenhuis worden opgenomen met een alcoholvergiftiging na het drinken van zo'n 'cocktail'.

Maffe mensen die Zweden als je het mij vraagt
 
Gereageerd door Djuna op :
 
in zweden is alcohol heel erg duur.. haha maar om nou zeep te gaan drinken is wel erg dom..
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
quote:
Origineel van Djuna:
in zweden is alcohol heel erg duur.. haha maar om nou zeep te gaan drinken is wel erg dom..

Ze zijn wanhopig daar in Zweden dus pakken ze maar wat ze pakken kunnen [Razz]
 
Gereageerd door jvb op :
 
Origineel van Maria:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Origineel van Maria:
Meisje (3) gebeten door rottweiler.


--------------------------------------------------------------------------------

Rottweiler afgemaakt.

Quinty, de rottweiler die in Enschede het drie jaar oude meisje Germaine toetakelde, is afgemaakt.

Zijn baasje Wilco C. heeft de rottweiler gisteren laten inslapen. Zijn vriendin Bianca, die samen met haar partner rottweilers fokt, blijft erbij dat het dier niets te verwijten viel en om die reden dan ook niet is gestraft. ?Ze had drie puppy?s van drie weken oud. Het is een natuurlijke reactie van een hond dat ze haar jongen verdedigt.?

Niettemin is Quinty gisteren afgemaakt omdat het echtpaar geen ruzie wil in de volksbuurt Dolphia. Op de website van het echtpaar staat een grote foto van het beest met de vermelding: ?Rust in vrede, je was een echte vriend, ondanks wat de mensen van je vonden.?
--------------------------------------------------------------------------------

Wel terecht vind ik het ook.

--------------------------------------------------------------------------------

Het zit in de natuur dat de hond zijn puppy's beschermd daar kan het dier zelf niks aan doen en dat kan je de hond ook niet afleren. in het algemeen zijn rotweilers helemaal niet zo argessief als de meeste mensen denken! , het zijn juiste hele lieve honden en trouw aan hun baas en ze kunnen goed met kinderen overweg. Dat zoiets gebeurd kan altijd voorkomen , het is heel triest voor het kind . maar je kan zoiets niet op de hond afreageren .
 
Gereageerd door NiMS op :
 
Misschien niet, maar ik weet niet hoe de situatie is. Wie weet was de hond altijd al agressief. En je kan niet alle rotweilers over 1 kam scheren netzoals je niet alle mensen over 1 kam kunt scheren. Er zullen best hele lieve en hele slechte tussen zitten.
 
Gereageerd door Natasha op :
 
nou sorry maar ik zou dat ook doen! De hond heeft zich warschijnlijk erg bedreigd gevoeld en ach kommop we weten allemaal hoe druk n 3 jaar oud meisje kan zijn. die wil spelen etc maar de hond niet. dus dan gaat ze zih vervelen bij die hond.. en najah, dan gaat het mis. Ik geloof heilig in de fout van het kind.
Maar, de fout van de ouders dat ze dat kind alleen bij die hond hebben gelaten!
 
Gereageerd door NiMS op :
 
In dit geval is het ongetwijfeld zo, maar daarmee vind ik niet dat je het over 1 kam moet scheren (beide partijen). Dat was het enige dat ik wilde zeggen.
 


Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS