Dit is onderwerp Terminator 3 nu al illegaal op dvd te krijgen in forum Films bij Goedzo?! NiMS Forum.


Om dit onderwerp te bezoeken gebruik deze URL:
http://forum.goedzo.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi/ubb/get_topic/f/18/t/000033.html

Gereageerd door NiMS op :
 
De film Terminator 3, die officieel pas donderdag in Nederland in premiére gaat, is nu al illegaal op dvd te krijgen. De film is op internet te bestellen, met Nederlandse ondertiteling.

Distributeur Columbia Tristar, die de film in Nederland uitbrengt, stelt een onderzoek in naar de herkomst van de illegale exemplaren. ,,We weten dat er illegale kopieën van de film op internet te vinden zijn, maar dat ook de Nederlandse versie al circuleerde, is voor ons nieuw'', verzuchtte woordvoerder S. Kolfschoten woensdag.

Toch vermoedt de distributeur niet dat de illegale kopieën de bezoekerscijfers zullen beïnvloeden. ,,De fans nemen zeker geen genoegen met zo'n inferieure kopie. Terminator is bij uitstek een film die je op het grote doek moet zien: het maakt toch flink verschil of Schwarzenegger over een kolossaal bioscoopdoek dendert of over een klein tv-schermpje.''

Terminator 3 kenmerkt de langverwachte terugkeer van de 55-jarige Arnold Schwarzenegger naar de rol die hem in 1984 wereldfaam bezorgde. Ook in het derde deel speelt hij weer een menselijk ogende robot die de toekomstige leider van het menselijke verzet tegen de machines moet beschermen tegen een bionische huurmoordenaar. De film, die 170 miljoen dollar kostte, is overal ter wereld een groot succes.

'Rise of the Machines', zoals de ondertitel van T3 luidt, draait vanaf donderdag in 115 Nederlandse bioscopen.
 
Gereageerd door LilWiz op :
 
Wat is er nu niet te krijgen op internet illegaal...vraag je dat maar es af
 


Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS