Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Nieuwe Enquete  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Cafe » De Kroeg » Slagroom blauw, maar niet bedorven

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: Slagroom blauw, maar niet bedorven
NiMS
Links of rechts?


Beoordeeld:
4
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor NiMS   Homepage     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
Vanaf 6 januari kan de slagroomliefhebber kennis maken met een nieuw soort slagroom die is ontwikkeld door studenten van de opleiding Voedingsmiddelentechnologie van Hogeschool Larenstein te Velp. De slagroom bevat geen suiker, is blauw van kleur en smaakt volgens de studenten naar aardbeien. Dezelfde studenten ontwikkelden eerder al een oranje bosbessencake ter ere van de geboorte van prinses Catharina-Amalia.

De opleiding heeft door het eerdere succes besloten contact te zoeken met het Nederlandse bedrijfsleven. Ook willen de studenten een boodschap meegeven met hun blauwe slagroom. Ze willen de mensen erop wijzen wat er zonder genetische manipulatie allemaal mogelijk is met eten.

--------------------
People are like pieces of a puzzle. We all fit together, but not all of us connect.

Berichten: 6985 | Plaats: Zeist | Geregistreerd: Jul 2002  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Nieuwe Enquete  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS