Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Computers » Software & Games » Ontwikkeling Kazaa Lite gaat door ondanks sluiting website

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: Ontwikkeling Kazaa Lite gaat door ondanks sluiting website
LilWiz
life ain't hard, just don't make it hard


Beoordeeld:
5
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor LilWiz   Homepage     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
Ondanks het feit dat Kazaa Lite de laatste tijd zwaar onder vuur ligt, gaat de ontwikkeling van het P2P-programma nog steeds door. De jacht van Sharman Networks, producent van het originele Kazaa, begon in september van dit jaar. Toen wisten we te melden dat Google op verzoek verwijzingen naar aanbieders van Kazaa Lite verwijderde. Daarna werd het even stil, maar begin december kwam het nieuws dat enkele Nederlanders door Sharman werden gesommeerd om het aanbod van Kazaa Lite via hun sites te staken. Enkele dagen later volgde het bericht dat Sharman waarschijnlijk de genadeklap had uitgedeeld aan het programma. Op alle officiële sites was namelijk alleen nog de tekst te vinden dat het programma niet meer beschikbaar wegens dreigende juridische acties. Naar aanleiding daarvan ging het gerucht dat de ontwikkeling van Kazaa Lite stopgezet was.

Dat blijkt nu volstrekt niet het geval te zijn. Er zijn sterke aanwijzingen dat de maker van het programma niet stil gezeten heeft in de tussentijd. Er zou niet alleen een nieuwe versie aan zitten te komen, maar met een beetje zoekwerk zijn daarvan zelfs al release candidates te vinden op internet. De nieuwe editie zal het nummer 2.60 dragen. Volgens de geruchten heeft de bedenker van de afgeslankte versie van Kazaa Media Desktop een klein programmaatje vrijgegeven met de naam KLR.exe, wat staat voor Kazaa Lite Revolution. Met behulp van dat bestand zou het mogelijk zijn om de reguliere Kazaa te starten zonder de vele DLL-files. Ook zou het mogelijk zijn om KLR.exe in Kazaa 2.6 te gebruiken als een soort add-on.

Rumor is that Random Nut is back and has developed a little executable program called KLR.EXE. (Kazaa Lite Revolution) The many benefits of this program include launching the Kazaa client without many of the processor eating dll files. Others have takent this file and incorporated it with a clean version of Kazaa 2.60 along with many of the tools to enhance the program.

Berichten: 3613 | Plaats: Venray | Geregistreerd: Jul 2002  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS