Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Computers » Internet » Planet met Amerikaanse DNS-software

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: Planet met Amerikaanse DNS-software
NiMS
Links of rechts?


Beoordeeld:
4
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor NiMS   Homepage     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
Planet Internet, de grootste netaanbieder in Nederland met nu 700.000 abonnees, kocht van Nominum Foundation de Caching Name Server (CNS) om de miljoenen DNS-query's van haar klanten sneller te behandelen.

Dat heeft Nominum zojuist bekendgemaakt. Nominum, gevestigd in Redwood in Silicon Valley, maakt producten om internetverkeer te versnellen.

Het bericht luidt:
'Planet Internet, een dochteronderneming van KPN, heeft Foundation CNS gekozen omdat de server de grote hoeveelheden DNS-query's van zijn 700.000 abonnees kan verwerken, met superieure verwerking en lagere wachttijden.

Planet Internet voegt dagelijks een significant aantal nieuwe gebruikers toe, dus het bedrijf had een oplossing nodig die kan worden aangepast aan een groei in gebruikbehoeften, en tegelijk de huidige IT-taken kan optimaliseren voor betere prestaties, beheergemak en beveiliging...

ISP's hebben een betrouwbare caching-oplossing nodig die op schaal aan te passen is, en miljarden webpaginaverzoeken per dag kan verwerken.

ISP's maken steeds meer gebruik van commerciėle DNS-servers vanwege de toegenomen behoefte aan beveiliging, betere netwerkprestaties en de mogelijkheid om nieuwe en uiteenlopende diensten als ENUM en IP-telefonie te ondersteunen...

Foundation CNS biedt ongeėvenaarde verwerkingscapaciteit, met 60.000 gemeten naamoplossingen per seconde op commodity-hardware. Daarnaast worden wachttijden verkort door geavanceerde algoritmen die inspelen op de situatie. De serverconfiguratie kan worden aangepast zonder opnieuw op te starten, waardoor geplande storingen voor onderhoud significant worden verminderd.

Foundation CNS ondersteunt het DNSSEC-protocol, en biedt internetgebruikers zo een extra beveiligingslaag door de authenticiteit van DNS-communicaties te controleren."

--------------------
People are like pieces of a puzzle. We all fit together, but not all of us connect.

Berichten: 6985 | Plaats: Zeist | Geregistreerd: Jul 2002  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS