Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Computers » Hardware » Video en foto's op Xbox

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: Video en foto's op Xbox
NiMS
Links of rechts?


Beoordeeld:
4
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor NiMS   Homepage     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
Microsoft breidt zijn spelletjescomputer Xbox uit. Bill Gates wil het apparaat meer multimediatoepassingen geven in de omgeving van een huishouden. De opvolger van de huidige Xbox kan onder meer foto's en video bewerken.

In een interview met de Franse krant Les Echos zegt softwarebaas Gates dat de opvolger van de Xbox meer een multimedia-apparaat wordt dan de huidige console. Hij bevestigt speculaties als zouden foto- en videobewerkingsmogelijkheden worden toegevoegd, schrijft The Register.

De volgende generatie Xboxen wordt pas in 2005 of 2006 in de winkel verwacht, al wordt wel rekening gehouden met een tussentijdse opwaardering. Met de laatste zou het mogelijk kunnen worden MP3'tjes af te draaien en te surfen op internet via de mediaspeler en webbrowser. De Xbox zou uitgebreid worden tot een jukebox in de huiskamer. De Xbox-eigenaar zal echter zijn spelconsole met internet moeten verbinden. In Nederland wordt dit, met de introductie van Xbox Live, mogelijk in maart 2003.

Ook ligt het in de lijn der verwachtingen dat de Xbox als digitale videorecorder zal gaan fungeren en televisieprogramma's op zal kunnen nemen.

De officiële naam van de Xbox-opvolger maakte Gates niet bekend. Echter, uit domeinnaamregistraties van Microsoft blijkt dat Xbox Next voor de hand ligt. Reeds in juli 2001 registreerde Microsoft het, vooralsnog lege, domein Xboxnext.com. Gamers.nl schreef over de domeinregistratie.

Microsoft introduceerde de Xbox in Nederland op 14 maart 2002. Toen werd al gesproken over de uitbreidingsmogelijkheden van het apparaat dat als een paard van Troje de huiskamer ingejaagd wordt.

De Nederlandse verkopen van de Xbox vallen wat tegen. Microsoft-directeur Michel van der Bel zei dat eind 2002 circa 80.000 spelcomputers te hebben verkocht. De verwachtingen lagen hoger, op ergens tussen de 90.000 en 95.000 verkochte exemplaren.

(the register)

--------------------
People are like pieces of a puzzle. We all fit together, but not all of us connect.

Berichten: 6985 | Plaats: Zeist | Geregistreerd: Jul 2002  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS