Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Actueel » Nieuws » Hartaanval na overval

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: Hartaanval na overval
Maria
Moderator


Beoordeel
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor Maria     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
De eigenaar van twee MultiCopy-zaken in Utrecht, de 50-jarige Chris Paling, is vorige week overleden aan de gevolgen van een hartaanval nadat hij eerst slachtoffer was van een gewapende overval tijdens een vakantie in Suriname.

Paling werd in juni door de daders van de overval in zijn vakantiewoning in Paramaribo in zijn been geschoten. Complicaties tijdens de behandeling van zijn ernstige verwonding werden hem na een lange lijdensweg fataal. De ondernemer, die tot de topdrie van de meest succesvolle franchisehouders van MultiCopy in ons land behoorde, stierf afgelopen vrijdag in het ziekenhuis in Woerden. Hij was pas anderhalve week daarvoor teruggekeerd in ons land.

De Utrechter en zijn echtgenote hielden in juni vier weken vakantie in Suriname, een land dat een warm plekje in hun hart had.

Het ging vreselijk mis, toen het echtpaar op een avond in hun vakantiehuisje onverwacht gestommel hoorden. Er bleken vier gemaskerde overvallers het verblijf te zijn binnengedrongen. Chris probeerde zijn vrouw te beschermen, maar werd daarbij in zijn been geschoten. In een plaatselijk ziekenhuis moest zijn onderbeen worden geamputeerd. Er deden zich complicaties voor en de Utrechter werd overgevlogen naar Miami waar ook zijn knie nog moest worden geamputeerd.

In Amerika lag hij al die tijd op de intensive care, maar tenslotte werd Paling volledig genezen verklaard. „Ernstig verzwakt, maar vol nieuwe strijdlust arriveerde Chris in het ziekenhuis in Woerden. Hij moest daar op krachten komen, had nog veel pijn en hij wachtte op een prothese. Onze collega was er vast van overtuigd dat hij over enkele maanden weer zou kunnen lopen. Het heeft helaas niet zo mogen zijn. Hij kreeg donderdag opeens een hartinfarct en raakte in coma, een dag later overleed hij”, aldus directeur Gerard Slot.

--------------------
Gelukkig maken is gelukkig zijn.

Berichten: 436 | Plaats: Veghel | Geregistreerd: Jul 2003  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS