Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Actueel » Nieuws » Weekeindeverkeer eist zeven levens

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: Weekeindeverkeer eist zeven levens
NiMS
Links of rechts?


Beoordeeld:
4
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor NiMS   Homepage     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
Bij verkeersongevallen zijn dit weekeinde zeven mensen om het leven gekomen. Onder de slachtoffers waren twee kinderen en een tiener.

Vrijdagavond kwam een 70-jarige automobilist uit de gemeente Borsele om het leven bij een aanrijding in het Zeeuwse Kwadendamme. Volgens de politie kreeg de man geen voorrang op een kruising waarna een 46-jarige automobilist, eveneens uit Borsele, op zijn auto botste.

Een 21-jarige fietser uit Zeist is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen door een aanrijding in zijn woonplaats. Het slachtoffer werd volgens de politie op de Kromme Rijnlaan aangereden door een 25-jarige automobilist, eveneens afkomstig uit Zeist.

In Weerselo kwam zaterdag een 26-jarige motorrijder uit Deurningen door een verkeersongeval om het leven. Het slachtoffer wilde vanaf de Wiefferweg de Vliegveldstraat inrijden en kreeg geen voorrang van een 72-jarige automobilist uit Enschede.

Een 10-jarig jongetje uit Vrouwenpolder overleed zaterdagavond in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Volgens de politie verloor de jongen zaterdagmiddag op een crossterrein in Vlissingen-Oost door onbekende oorzaak de macht over het stuur van zijn crossmotor en botste hij daarna tegen een stilstaande boerenkar.

Zondag overleed een 47-jarige vrouw uit Lunteren aan de gevolgen van een ongeluk dat zich op vrijdag voordeed op de doorgaande weg van Wekerom naar Barneveld. De vrouw raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur van haar auto kwijt en kwam tot stilstand tegen een boom aan de linkerkant van de weg.

Bij een verkeersongeval op de A67 bij Eersel kwamen zondagavond een meisje van zes en haar zus van zeventien of achttien jaar oud om het leven. Ze zaten in een auto toen de bestuurder bij een inhaalmanoeuvre de macht over het stuur verloor.

--------------------
People are like pieces of a puzzle. We all fit together, but not all of us connect.

Berichten: 6985 | Plaats: Zeist | Geregistreerd: Jul 2002  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS