Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Actueel » Nieuws » KPN passeert providers met Direct Internet

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: KPN passeert providers met Direct Internet
NiMS
Links of rechts?


Beoordeeld:
4
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor NiMS   Homepage     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
KPN Telecom biedt sinds kort internettoegang aan zonder abonnement. Dat betekent concurrentie voor alle internetproviders in Nederland, dus ook de dochters van KPN Telecom. Die zijn daar niet zo gelukkig mee, zeker niet nu er andere problemen zijn.

DirectInternet' is de nieuwe dienst gedoopt, zonder er ruchtbaarheid aan te geven. Tegen een gereduceerd tarief kan een belangstellende inbellen op een 06760-nummer. De dienst biedt louter internettoegang, geen e-mail, geen homepage en geen nieuwsgroepen. Daarvoor verwijst KPN naar webdiensten van Hotmail en Yahoo verwezen.

Om gebruik te maken van Direct Internet dient louter wat software te worden gedownload. De kosten staan op de telefoonrekening in een aparte rubriek, net zoals bij alle 06760-providers. Direct Internet werkt alleen niet als nummerweergave is geblokkeerd. De reden hiervoor is, dat inbellers geen log-in-naam en wachtwoord hoeven te gebruiken. Ze worden herkend aan hun telefoonnummer.

Op de betreffende KPN-site is te lezen: 'U betaalt uitsluitend voor uiterst voordelige internetminuten: 20% goedkoper in de standaard uren en 10% goedkoper in dal en weekend. Per internetsessie betaalt u een laag starttarief: 3,50 eurocent' en 'geen abonnementskosten'.

De besparing is tussen acht uur 's ochtends en zeven uur 's avonds het grootst, 20 procent. In de daluren, nachturen en het weekend is de besparing 10 procent.

Tijdens de piekuren kost 06760-12321 2,24 cent per minuut, van zeven uur 's avonds tot middernacht 1,35 cent en in de nacht- en weekenduren 0,90 cent.

KPN Telecom beconcurreert met de dienst niet enkel derden maar ook zijn eigen providers zoals Xs4all, Planet Internet en Het Net.

--------------------
People are like pieces of a puzzle. We all fit together, but not all of us connect.

Berichten: 6985 | Plaats: Zeist | Geregistreerd: Jul 2002  | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS