Goedzo?! NiMS Forum Nieuw onderwerp  Reageer
mijn profiel | leden lijst inloggen | registreer | zoek | faq | forum home

  volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
»
» Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Goedzo?! NiMS Forum » Computers » Messaging » Bellen via DSL van bbned nu beschikbaar

 - UBBFriend: Email deze pagina naar iemand!    
Auteur Onderwerp: Bellen via DSL van bbned nu beschikbaar
NiMS
Links of rechts?


Beoordeeld:
4
Icoon 1 geplaatst      Profiel voor NiMS   Homepage     Stuur een nieuw prive bericht       Bewerk/Verwijder bericht   Reageer met Quotes 
Bellen via DSL vanaf nu beschikbaar!

bbned is reeds enkele jaren succesvol als leverancier van DSL diensten. bbned beschikt over een eigen, hoogwaardig DSL netwerk en streeft er naar om kwalitatief goede services aan te bieden. Omdat de diensten van bbned zich onderscheiden in betrouwbaarheid, snelheid en gebruikersgemak bieden inmiddels meer dan 70 internet providers en telecom bedrijven onze diensten aan in de markt. Een lijst van al onze providers vindt u op onze website.

bbned wil zich niet alleen onderscheiden als kwaliteitsaanbieder maar investeert ook voortdurend in de innovatie van DSL mogelijkheden. Dat heeft erin geresulteerd dat we als eerste met SDSL kwamen, maar ook met downloadsnelheden tot 8Mb en met Service Level Agreements voor bedrijven en vanaf nu ook met Telefonie. U heeft zich aangemeld om op de hoogte te blijven over de ontwikkelingen rond de bbned telefonie dienst. In deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de actuele stand van zaken.Hoe werkt het in de praktijk?
Voor u als consument betekent bellen via DSL vooral een kostenvoordeel. Wanneer u met iemand belt via het netwerk van bbned, betaalt u geen gesprekskosten. Wanneer u iemand buiten het netwerk van bbned belt (off-net), is dit vaak tot wel 30% goedkoper dan rechtstreeks telefoonverkeer via de traditionele telefoon. Wat moet u hiervoor doen? Naast een ADSL-abonnement voor internettoegang sluit u bij uw bbned-provider een abonnement af voor telefonie via DSL. U houdt gewoon uw eigen telefoonnummer en u hoeft geen nieuw telefoontoestel of nieuwe lijn aan te schaffen. Wel is een Integrated Access Device (IAD) modem vereist. De prijs van dit modem hangt af van de service provider, die de dienst aanbiedt.

Zakelijke gebruikers kunnen tussen vestigingen en thuiswerkers gratis bellen, mits deze ook via de infrastructuur van bbned werken. Maandelijks rekenen de service providers hiervoor op basis van de flat fee kostenstructuur een bedrag. Wanneer de beller iemand buiten het netwerk van bbned belt (off-net), dan wordt het telefoonverkeer afgeleverd aan een Carrier Pre Select partij (CPS), die namens de service provider het gesprek verder afhandelt. Ook in dit geval bespaart u als ondernemer veel kosten. Deze gesprekken zijn tot 30% goedkoper dan rechtstreeks telefoonverkeer via de traditionele telefoonlijn.

Deze nieuwe digitale telefonie dienst van bbned biedt u vele voordelen:

* tot wel 30% besparing op uw telefoonrekening;
* gratis bellen binnen het bbned netwerk;
* behoud van huidig telefoonnummer;
* uw telefoon- en DSL-aansluiting op 1 factuur, dus ook maar één helpdesk;
* geen nieuw telefoontoestel, noodzakelijk;
* snelheid en kwaliteit is hetzelfde als de traditionele telefoonlijn.

Wilt u nog meer informatie? Op onze website www.bbned.nl/telefonie/faq.shtml treft u een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden.Grote belangstelling uit diverse hoeken
Het aantal belangstellenden dat via onze website zich heeft ingeschreven voor deze nieuwsbrief is bijzonder groot. Ook in de pers is veel aandacht voor het nieuwe Telefonie concept van bbned. De belangrijkste voordelen die door journalisten worden gemeld.

* KPN abonnement opzeggen
* geen kwaliteitsverlies ten opzicht van KPN aanbod
* lagere kosten voor de eindgebruiker
* gebruikersgemak

Lees er meer over in bijgaande artikelen. Trouw, Webwereld, Telegraaf.Waar kunt u Bellen via DSL bestellen?
Inmiddels is de dienst beschikbaar en komen er diverse aanbiedingen op de markt. Hierbij doen wij u een update van de aanbieders die op dit moment of op zeer korte termijn de service aan u kunnen leveren. Als u meer wilt weten, dan kunt u natuurlijk het beste direct contact opnemen met deze aanbieders. De volgende providers bieden Telefonie-oplossingen:

--------------------
People are like pieces of a puzzle. We all fit together, but not all of us connect.

Berichten: 6985 | Plaats: Zeist | Geregistreerd: Jul 2002  |  IP: Gelogd | Rapporteer dit bericht aan een Moderator
   

Snelle Reactie
Bericht:

HTML staat uit.
UBB Code™ staat uit.

Kant en klare Graemlins
   


     » Mijn recente berichten « | » De actieve onderwerpen van vandaag «
Nieuw onderwerp  Reageer Sluit Onderwerp   Feature Onderwerp   Verplaats onderwerp   Verwijder onderwerp volgend oudste onderwerp   volgende nieuwste onderwerp
 - Printer-versie van dit onderwerp
Spring naar:


Neem contact met ons op | Nims home

Copyright 2004 Ni-Frith Media Systems

Powered by Infopop Corporation
UBB.classic™ 6.7.0
Vertaald door NiMS